2a divisió FEF

El Peralada segueix abonat a l’empat (2-2)

A remolc. Els xampanyers han igualat en dues ocasions amb les dianes d’Andzouana i Pachón el marcador contra l’Atlètic Balears

El Peralada ha empatat el quart partit de les cinc primeres jornades després d’igualar en dues ocasions el partit contra un Atlètic Balears més sòlid.

El Peralada ha començat molt bé el partit però els balears han reaccionat a poc a poc. De fet els visitants s’han avançat en la segona ocasió en una jugada embolicada que Canario, de rebot, ha transformat en el 0-1 (21’). La reacció del Peralada ha estat excel·lent i en la jugada següent Andzouana ha marcat l’empat a plaer després d’una assistència de Valery.

En la represa l’Atlètic Balears ha tingut tres ocasions molt clares per avançar-se que no ha aprofitat però el Peralada també ha pogut marcar en un remat de Soni a un metre de la porteria que incomprensiblement ha anat fora. El gol s’ensumava i ha arribat a favor dels visitants en un remat de cap impecable de Nuha (1-2, 68’). Amb el marcador en contra el Peralada ha fet un pas endavant i ha trobat el premi del 2-2 amb un gol del juvenil Pachón (81’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)