El Sants continua l’escalada amb el segon triomf seguit

3a divisió. L’equip de Tito Lossio torna a remuntar un resultat advers a domicili

CASTELLDEFELS 1 SANTS 2

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Alan (Rubi, 62’), Castillo, Sergi Pérez, Alegre, Guica (Juanlu, 77’), Bermúdez, Gibert, Bilbao, Jordi Cano i Aumatell (Triguero, 62’).SANTS:Yamandú, Brian, (Cura, 66’), Alberto, Picolo, Fabregat, Sumarroca (Crivi, 46’), Guille (Juli, 80’), Aleix, Gaudioso, Mario Cantí i Sergio Navarro.GOLS:1-0 (23’) Guica. 1-1 (31’) Cantí. 1-2 (74’) Guille.ÀRBITRE:Reinoso Mangas.T.G.:als locals Castillo, Pérez i Jordi Cano; als visitants Yamandú, Brian, Alberto i Crivi.PÚBLIC:350 espectadors als Canyars.COMENTARI:El Sants va remuntar un resultat en contra per segona setmana consecutiva i continua allunyant-se de la part baixa, on el Castelldefels s’ha encallat i és l’únic equip de la lliga que encara no ha guanyat. Els mariners ho van tenir a prop gràcies a un bon inici que els va permetre d’avançar-se en el marcador gràcies a l’oportunisme d’Adri Guica, atent al refús de Yamandú. L’alegria local va durar poc perquè vuit minuts més tard un contraatac del Sants culminat per Mario Cantí va derivar en l’empat aprofitant amb habilitat un tou refús defensiu local. El descans va ser balsàmic per als de Carrillo, que van començar a la represa amb rauxa. Van topar amb la defensa santsenca i amb la fusta: Gibert i Jordi Cano van estavellar dues ocasions al pal. El Sants ho va rematar gràcies a un servei de banda culminat per Guille.