3a divisió FEF

Vilatenim ja somriu

3a divisió. Després de dos empats i una derrota en els tres primers partits a casa, el Figueres va aconseguir la primera victòria del curs davant de la seva afició contra el Santboià (2-0) i agafa moral

El treball, l’esforç i la constància solen acabar tenint recompensa a la llarga, i això és el que va obtenir el Figueres el cap de setmana passat amb la victòria contra el Santboià (2-0). Va ser tot just el primer triomf del curs dels figuerencs a Vilatenim, després de dos empats (sense gols contra l’Europa i el Castelldefels) i una derrota (0-1 amb el Prat) que van generar una tensa espera. Però diumenge tot això es va acabar amb un triomf plàcid que es va resoldre per la via ràpida, amb dos gols en els primers 20 minuts que van fer decantar el partit a favor dels figuerencs. El primer, tot just en el minut 3, va ser obra d’Albert Canal, que va obrir la llauna amb el cap i va aplanar el camí perquè Vilatenim pogués cantar victòria per primer cop aquesta temporada.

“Ja tocava guanyar a casa, en els primers partits vam competir sempre, però ens va faltar el gol i el triomf se’ns resistia. Per sort diumenge es va acabar i, a més, vam poder deixar la porteria a zero, que sempre és important. Tret del partit contra l’Horta [derrota per 3-1 en el debut de lliga], com a màxim havíem rebut un gol en contra, i ens fa feliços ser consistents al darrere, com també millorar l’olfacte golejador”, explica Canal, que és la segona temporada que és a la Unió (el curs passat va disputar 2.256 minuts en 28 partits i va marcar quatre gols) i també es mostra satisfet des del punt de vista personal: “Tot el que sigui sumar i aportar a l’equip és bo, sempre s’agraeix poder ajudar.”

Sense mirar el passat

Després d’aquesta primera victòria a casa, el conjunt dirigit per Joan Esteva té clar que ha de continuar engreixant els números com a local per no passar-ho tan malament a casa com el curs passat, en la que va ser la pitjor temporada del club a Vilatenim des de la refundació. “Volem fer-ho més bé tant per nosaltres com per l’afició, perquè s’enganxi a l’equip. Tenim una bona plantilla i fem un bon joc, i hem d’intentar no deixar escapar punts a Vilatenim”, continua Canal, que ja pensa en el partit al camp del Reus de diumenge que ve (a les 18 h). “Tot el que puguem sumar ara és bo per no haver de patir després. Tots els equips que no tinguin l’objectiu de pujar volem assolir la salvació al més aviat possible i no quedar-nos en el grup de sota, i tot el que vingui després serà bo.”, conclou.

LES REACCIONS

Ja tocava guanyar a casa; en els primers partits vam competir sempre, però ens va faltar el gol i el triomf se’ns resistia. Per sort es va acabar

PER MILLORAR

La temporada passada la Unió va firmar els pitjors números a casa des de la refundació
Volem fer-ho més bé a casa que l’any passat, per nosaltres i per l’afició, perquè s’enganxi a l’equip
Albert Canal
central del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)