Girona

Eusebio: “Estem en un bon moment anímic”

1a divisió. En la prèvia del partit contra el Betis, el tècnic del Girona explica que l’empat al Camp Nou ha sigut una bona injecció de moral per l’equip

Tres dies després de l’històric empat al Camp Nou i en la prèvia del partit que demà els enfrontarà al Betis a Montilivi (22 h), el tècnic del Girona Eusebio Sacristán ha valorat el moment que viu l’equip blanc-i-vermell.

L’empat contra el Barça.

“És un bon moment anímic per a nosaltres. Ens reafirma en la feina que estem fent i un resultat així sempre et dona més confiança. Tot i això hem de tenir clar que ara arriba un rival diferent i que haurem de tornar a fer les coses molt ben fetes”.

El rival.

“Potser els hi ha faltat gol però han generat molt en atac. Hem d’estar molt atents contra un bon rival. Potser no els hi podrem discutir la possessió però intentarem fer bé allò que ja hem demostrat que sabem fer”.

Planas, a punt per tornar.

La infermeria del Girona es va buidant i després de la tornada amb l’equip de Ramalho, a partir de divendres s’espera que Carles Planas, que estava lesionat, ja pugui entrenar amb normalitat. Mojica continua la seva recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)