2a divisió FEF

El rendiment al Miniestadi és l’assignatura pendent

2a divisió B. El Barça B necessita refermar les sensacions amb un bon partit a casa contra l’Olot, que busca el primer triomf en la història al feu blaugrana

El Barça B ja ha superat les penes en la classificació –ara mateix és novè– i afronta un tram de competició favorable per anar fent coixí. Els blaugrana disputaran tres dels quatre partits vinents al Miniestadi, on no han aconseguit marcar. Avui (18.30 h, Barça TV) comença la gira contra l’Olot –setè, 8 punts–, que no ha guanyat mai en la seva història a l’estadi blaugrana, per bé que només hi ha jugat un partit (2-0, el 2016).

“L’últim partit va ser rodó. Ara ens agradaria fer un partit d’aquest tipus, dominant la pilota i tenint ocasions a casa, on encara no hem guanyat”, manifesta el tècnic del Barça B, Garcia Pimienta. “Hem de recuperar la nostra identitat, la mateixa dels 28 partits que he dirigit aquest equip”, explica el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que arriba al xoc després de perdre per 0-3 contra el València Mestalla, a casa.

El xoc que es jugarà al Miniestadi no serà l’únic avançat en aquesta jornada. El Badalona (dotzè, 6 punts) visita (18 h) el València Mestalla (tercer, 9 punts) amb la moral alta després d’haver encadenat quatre partits sense perdre. I el Lleida (cinquè, 9 punts) vol dormir en posicions de promoció d’ascens guanyant l’Atlètic Llevant (setzè, 4 punts). Els blaus són un dels dos equips de la lliga que encara no han encaixat cap derrota en la competició.

LLEIDA ESPORTIU
Alineació:
Pau Torres; Dalmau, Tano, Soriano, Joan Oriol; Cano, Albístegui, Marc Martínez, Mousa; Pedro Martín i Juanto
Baixes:
Xemi (lesionat)
BADALONA
Alineació:
Perales; Albarrán, Estellés, Moyano, Dani Hernández; Robusté, Nana; Iván Agudo, Santi Magallán, Giva; i Natalio
Baixes:
cap
BARÇA B
Alineació:
Ezkieta, Guillem, Chumi, Cuenca, Miranda, Sarsanedas, Ballou, Riqui Puig, Mujica, Collado i Kike Saverio
Baixes:
Carles Pérez, Mate i Wagué (lesió).
OLOT
Alineació:
Ginard, Blázquez, Alan, Barnils, Carles Mas, Guzmán; Masó, Simón, Xumetra, Pedro i Marc Mas
Baixes:
Cosme (lesió)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)