Territorial

Xoc de dinàmiques positives a Banyoles

1a catalana. En el duel més destacat de la jornada, el Banyoles, que ho ha guanyat tot a casa, rep un Palamós (18 h) a l’alça

Serà el duel que tancarà la cinquena jornada però també un dels que aixeca més expectatives aquest cap de setmana pel fet de ser un enfrontament entre equips de la demarcació i perquè posarà cara a cara dues bones dinàmiques. El Banyoles i el Palamós s’enfrontaran demà (18 h), amb l’objectiu de mantenir la ratxa de victòries com a locals dels del Pla de l’Estany –6 punts de 6 possibles–, i la voluntat dels empordanesos de confirmar el creixement materialitzat amb dues victòries seguides. Demà, la jornada començarà amb la visita del Girona C al camp del Sabadell Nord (11.30 h), i mitja hora més tarda (12 h), el Farners buscarà el primer triomf del curs al camp del Sant Joan de Montcada. Pel que fa a La Jonquera, els de Jordi Boix buscaran la segona victòria consecutiva al camp d’un nouvingut, el Can Vidalet (12.10 h).

Pel que fa al Llagostera B, els del Gironès rebran aquesta tarda (17 h) el Rubí, un rival que encara no ha guanyat aquest curs –2 empats i 2 derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)