2a divisió FEF

Ha arribat l’hora

2a divisió B. El Peralada vol aconseguir la primera victòria del curs al complicat camp de l’Ontinyent (19 h)

La setmana ha estat molt productiva per un Peralada que a poc a poc va trobant la normalitat en el seu dia a dia. Ja amb tots els jugadors de la plantilla a punt, amb l’excepció de Teo que segueix lesionat i del titular amb el primer equip Pedro Porro, els xampanyers han preparat aquesta setmana la visita d’avui al vespre al camp de l’Ontinyent (a les 19 h), el segon classificat, amb l’objectiu clar de deixar enrere els empats i aconseguir la primera victòria de la temporada. “Aquesta setmana ja ha començat a semblar la rutina normal que ha de tenir l’equip i per tant ara comença una nova etapa per a nosaltres després que en els cinc primers partits hàgim après el que passa en aquesta categoria sumant quatre punts que són molt bons. Ara hem de començar a prémer l’accelerador i intentar sumar de tres en tres però seguint amb el creixement de l’equip i sense obsessionar-nos”, valora el tècnic Chicho.

L’obstacle que el Peralada haurà de superar avui no serà gens assequible, i és que l’Ontinyent ha començat el curs de manera excel·lent i ocupa la segona posició. “És un equip que està en una molt bona dinàmica i que té molta experiència. Destaca sobretot per la intenció d’atacar per les bandes i ho fa realment molt bé, i a més si es posa al davant en el marcador és molt difícil de combatre”, analitza Chicho, que té molt clar l’antídot: “Segur que si neguem l’atac per fora pressionant bé als costats tindrem opcions de fer mal al contraatac i si aconseguim tenir més la possessió podrem mostrar les nostres millors virtuts. Si fem aquestes coses bé tindrem moltes possibilitats de guanyar.”

En el partit d’avui, on Teo per lesió és l’única baixa obligada de Chicho, el gran dubte en l’onze inicial serà veure si el porter José Aurelio Suárez debuta per fi amb el Peralada després de més d’un any lesionat, després que Vito encaixés dos gols en l’últim partit a casa contra l’Atlètic Balears.

LA PRÈVIA

Hem de començar a prémer l’accelerador i intentar sumar de tres en tres però seguint amb el creixement de l’equip i sense obsessionar-nos
Segur que si fem dues o tres coses bé tindrem moltes opcions de sumar els tres punts
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)