2a divisió FEF

El Badalona, sense aturador

2a divisió B. El conjunt escapulat suma el quart partit consecutiu sense perdre amb un triomf contra el València Mestalla, a qui va aniquilar amb una gran efectivitat davant de porteria

V. MESTALLA 2 BADALONA 4

VALÈNCIA MESTALLA:Rivero, Badal, Centelles (Pablo Jiménez, 81’), Román, Guillamón, Muñoz, Blanco, Uros (Valero, 86’), Fran Navarro, Merentiel (Escobar, 68’) i Kangin Lee.BADALONA:Perales, Albarrán, Dani Hernández, Robusté, Estellés, Carbó, Agudo (Moha, 78’), Nana, Natalio, Santi (Aly, 87’) i Giva (Robert Simón, 74’).GOLS:1-0 (14’) Merentiel. 1-1 (35’) Agudo. 1-2 (43’) Natalio. 1-3 (67’) Magallán. 1-4 (90’) Natalio. 2-4 (92’) Fran Navarro.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:als locals Hernández, Albarrán, Carbó, Agudo i Simon; als visitants Centelles, Guillamón i Muñoz.PÚBLIC:uns 800 espectadors a Paterna.

El Badalona va refermar el seu esplèndid estat de forma sumant la segona victòria consecutiva que el promociona fins a la setena posició. Els homes de Calderé van fer un gran partit basat en la seva alta eficiència davant de porteria.

El València Mestalla no va perdre la cara al matx i, de fet, va començar dominant. Fruit d’aquest domini i de les primeres ocasions va arribar la primera diana local, obra de Merentiel gràcies a un lliure directe que va entrar per l’escaire. Tot i que als escapulats els va costar reaccionar, una jugada personal d’Iván Agudo va empatar el marcador. I a dos minuts del final del primer temps, Natalio va rematar a gol una passada de la mort de Giva.

Els escapulats havien fet el més difícil i van jugar amb els nervis dels locals durant el segon temps. Tant va ser així que Magallán va marcar el tercer amb una gran rosca. El Mestalla es va abocar a la recerca del gol i fins i tot va enviar una pilota al travesser en una de les diverses ocasions que va tenir durant la segona meitat. Els escapulats es van defensar prou bé i van voler matar el partit al contraatac. Natalio en una transició va marcar el quart, instants abans que Fran Navarro maquillés el marcador amb un gol que no va tenir cap transcendència.