2a divisió FEF

El Peralada empata al camp de l’Ontinyent (0-0)

Un més. Els xampanyers sumen a casa del segon classificat el cinquè empat en sis jornades tot i disposar de les millors ocasions

El Peralada continua sumant punts a pas de formiga després d’empatar el cinquè partit en sis jornades al camp de l’Ontinyent, el segon classificat, en un partit sense gols. Amb el punt sumat el Peralada continua en zona de descens i sense conèixer la victòria.

En la primera part no ha passat res de res, i és que la primera ocasió de gol no ha arribat fins al minut 45, quan Andzouana ha rematat al ninot. En la segona el partit s’ha animat una mica més i els dos equips han disposat d’alguna ocasió per avançar-se en el marcador. La més clara l’ha tingut el Peralada en una triple arribada que el porter local Craviotto ha resolt molt bé. Pels visitants, la millor ocasió ha arribat de les botes de Pablo Carbonell, en un xut que el debutant José Aurelio Suárez ha aconseguit refusar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)