2a divisió FEF

La cançó de l’enfadós

Igualtat. El Peralada planta cara al camp de l’Ontinyent, el segon classificat, però torna a empatar i ja en duu cinc en sis jornades i continua sense conèixer la victòria aquesta temporada

ontinyent 0 peralada 0

ONTINYENT:Craviotto, Javi Llor (Raúl Fuster, 62’), Julen Monreal, Calahorro, Pablo Carbonell, Àlex Felip, Juanan, Soler, Fran Machado (Zarzo, 49’), Tito Malagón i David Torres (Albiol, 77’).PERALADA:Suárez, Santi Bueno, Jordan (Ferraresi, 46’), Montes, Iago López, Rober Sierra, Paik, Kilian, Andzouana (Soni, 74’), Mario (Pau Miguélez, 57’) i Pachón.ÀRBITRE:Martínez Montalbán.T.G.:al local Calahorro; i als visitants Jordan, Ferraresi i Montes.PÚBLIC:Uns 800 espectadors a l’estadi d’El Clariano.

Una setmana més i un punt més. Com havia passat en quatre de les cinc jornades anteriors, ahir el Peralada va tornar a empatar, aquesta vegada sense gols al camp de l’Ontinyent, i continua sense conèixer la victòria. De lectures n’hi ha de positives i de negatives, però el cert és que el primer triomf es comença a fer esperar massa. La part més positiva va ser la que segurament tindrà més valor: la bona impressió que va fer l’equip perquè va competir de tu a tu contra el segon classificat i perquè els debuts de José Aurelio Suárez i Nahuel Ferraresi van deixar molt bones sensacions. D’altra banda, en un partit igualat i amb poques ocasions, el Peralada va tornar a demostrar que li costa fer gols i que l’efectivitat és una de les assignatures pendents per poder sumar de tres en tres.

Bona consistència

La primera part no va ser gaire atractiva per a l’espectador, ja que ofensivament els dos equips van deixar ben pocs detalls a part d’algunes arribades a l’àrea que no van deixar sensació de perill. El que sí que va servir va ser per comprovar la solidesa defensiva del Peralada, que va fer un pas endavant respecte als últims partits, controlant molt bé les accions dels valencians per banda, un dels principals perills de l’Ontinyent. L’únic xut entre els tres pals dels dos equips va arribar ja en el 45’, en un remat d’Andzouana al ninot.

Partit obert

Després de la represa el guió del partit va canviar. Tot i que d’ocasions clares n’hi va haver poques, els dos equips van fer un pas endavant i van arribar amb una mica més de perill. Que el partit s’obrís va servir per comprovar una millora en el joc de combinació xampanyer.

La primera arribada perillosa la va protagonitzar l’Ontinyent, però va acabar en un no res i després va venir la resposta del Peralada, que sí que va fer posar l’ai al cor a l’afició local. Pau Miguélez, que acabava d’entrar al camp, va recollir la pilota a la frontal i ho va provar amb un bon xut que Craviotto va desviar amb una bona estirada. Va ser el primer avís d’un conjunt xampanyer que poc després va tenir l’ocasió més clara en una jugada embolicada que el porter local va resoldre dues vegades abans que el xut de Montes final s’escapés fregant el travesser. Eren els millors minuts del Peralada, que va fer un pas enrere quan l’ex-xampanyer Pablo Carbonell va estar a punt de marcar l’1-0 amb un potent xut des de la frontal que va obligar Suárez a fer la primera i única intervenció de mèrit per mantenir un 0-0 en el marcador que ja no es mouria fins al xiulet final.

A PROP

El Peralada va controlar bé el partit en defensa i va tenir la millor ocasió del partit en la segona part

Estic molt i molt content perquè hem fet un gran partit, combinant bé i competint amb possibilitats de guanyar el segon
Ens falta guanyar i per això hem de tenir més encert, però estic segur que arribarà aviat
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

Ferraresi i Suárez, debuts il·lusionants

Més enllà del resultat la gran notícia del partit d’ahir va ser veure José Aurelio Suárez a la porteria del conjunt xampanyer. L’asturià va poder debutar per fi amb el Peralada després de passar per un calvari a partir del dia que es va lesionar a l’espatlla en l’escalfament previ al Peralada-Mallorca de la primera jornada de la temporada passada. A més, el seu debut va ser per la porta gran, ja que va aconseguir deixar la porteria xampanyera a zero per segona vegada en les sis jornades disputades.

L’altre jugador que podia debutar ahir era el central veneçolà Nahuel Ferraresi, que dimarts es va incorporar en la dinàmica del grup. Tot i no ser titular, Ferraresi va disposar de 45 minuts quan Chicho va apostar per ell al descans com a recanvi de Jordan.