2a divisió FEF

Buscant el punt d’inflexió

2a divisió B. El Peralada vol fer el pas definitiu en el seu creixement guanyant un Vila-real B (12 h) que encadena tres victòries

Amb sis jornades disputades, el Peralada necessita aconseguir la primera victòria de la temporada. Aquest migdia tindrà una altra oportunitat d’aconseguir-la al municipal de Peralada en la visita del Vila-real B, en el que promet ser un duel de filials d’allò més interessant per la qualitat dels dos equips. Després de fer un bon partit a Ontinyent tot i no passar de l’empat a zero, els xampanyers ja saben quina és la línia a seguir i volen aprofitar que l’equip ja ha pogut instal·lar-se en una rutina productiva per sumar els tres punts i començar a fer passos per sortir de la zona baixa de la classificació.

El cert és que l’etapa de creixement ha de començar a combinar-se amb bons resultats, i el que tenen clar a Peralada és que aconseguir la victòria avui suposaria un punt d’inflexió pel fet de superar un dels candidats a l’ascens. “Tenim moltes ganes de guanyar el primer partit de la temporada, però amb la tranquil·litat de saber que el més important és seguir fent bons partits. Aquesta jornada la il·lusió és més gran perquè podem guanyar un equip gran i això ens donaria molta moral”, assegura el tècnic, Chicho Pèlach.

La dificultat del rival és evident, però els xampanyers ja van demostrar contra el Barça B que contra un filial l’equip es troba més còmode que mai. “És un equip amb el qual podem jugar de tu a tu en molts aspectes i sobretot en aspectes d’experiència, que és molt important. La temporada passada aquí es va perdre 1-2 però competint molt bé i al seu camp vam guanyar 0-3, així que esperem fer un altre bon partit”, valora el tècnic gironí. El filial groguet, a més, arriba a Peralada en una línia ascendent envejable, i és que, després de sumar només un punt en les tres primeres jornades, ha encadenat tres victòries –contra l’Alcoià (2-0), l’Eixea (0-2) i el Sabadell (4-1)– que l’han situat en la tercera posició. “És un equip fet per estar a dalt i la temporada passada ja es va quedar a les portes de poder pujar. Tenen un joc individual molt bo, com tots els filials, però brillen sobretot per la seva qualitat en el joc interior i en el contraatac, el millor de la lliga”, analitza Chicho, que en el partit d’avui no podrà disposar dels lesionats Yuya i Teo, que no estan al cent per cent.

LA PRÈVIA

Tenim moltes ganes de guanyar el primer partit però estem tranquils. Ens il·lusiona guanyar un equip gran; donaria molta moral
Tenen un joc interior de molta qualitat i el millor contraatac de la categoria
Narcís ‘Chicho’Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)