2a divisió FEF

El Peralada no aprofita les ocasions i acaba perdent (0-1)

Càstig. Els xampanyers han dominat durant tot el partit però el Vila-real B ha estat molt més efectiu

El Peralada ha desaprofitat una oportunitat perfecte per sumar contra el Vila-real B, i és que el partit no hauria pogut tenir un guió més idoni. L’angoixa, però, li ha jugat en contra i ha acabat perdent després que els visitants aprofitessin una acció aïllada en la segona part.

El partit podria haver començat molt bé per al Peralada, i és que en el minut 4 l’àrbitre li ha xiulat un penal per una agafada a Santi Bueno en un córner, però Fuoli ha aturat el llançament d’Andzouana. Tot i el cop dur el Peralada ha dominat durant els primers quaranta-cinc minuts i ha disposat d’ocasions per obrir el marcador que no ha aprofitat. El Vila-real B, més centrat en defensa, només ha pogut fer mal als xampanyers en contraatacs.

En la segona part el Peralada ha tornat a tenir el control de la possessió però no ha trobat la manera de superar la defensa dels visitants, que han aprofitat un altre contraatac per avançar-se en el marcador amb un gol d’Enric (63’). Amb el resultat en contra els de Chicho s’han vist obligats a fer un pas endavant però el filial groguet s’ha mantingut molt sòlid en defensa fins i tot quan s’han quedat amb deu en els últims minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)