Arranz lidera la victòria del Terrassa amb un doblet

Recuperats. El davanter va obrir el triomf per als vallesans després de dos partits sense guanyar

martinenc 1 terrassa 3

MARTINENC:Juanmi, Mario, Ramon Suárez, David López, Grimau (Kilian, 61)’, Peque, Jandro (Marçal, 77’), Édgar, Rovira, Joel i Javi Sánchez (Felius, 61’).TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Yaya, Pallàs, Guti, Guzmán, Ferreira, Àlex Fernández (Serramitja, 62’), Daisuke (Carreón, 65’), Nils i Arranz (Imaz, 82’).GOLS:0-1 (15’) Arranz. 0-2 (18’) Arranz, de penal. 1-2 (41’) Javi Sánchez, de penal. 1-3 (77’) Dani Sánchez.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:Als locals David Sánchez i Peque; i als visitants Yaya i Dani Sánchez.COMENTARI:Després de dues derrotes seguides, el Terrassa va tornar al bon camí en imposar-se amb solvència al Martinenc. Els vallesans van estar liderats per un encertat Sergi Arranz, que en tan sols tres minuts va deixar el partit pràcticament encarrilat. I és que passat un primer quart d’hora sense res a destacar tret d’un xut defectuós de Joel, el davanter empordanès va obrir la llauna en rematar una bona centrada de Nils (15’) i, tot just després, va recollir una passada en llarg d’Ortega per superar els dos centrals locals i provocar el penal que ell mateix transformaria en el 0-2 (18’). A partir d’aquí, el Terrassa va aconseguir el control, però el Martinenc va aprofitar un regal de Yaya, que va cometre un penal innocent, per retallar distàncies (41’). L’1-2 no va esperonar, però, els locals, que en la segona part també van restar a la mercè dels vallesans, que van sentenciar finalment a través de Dani Sánchez (77’).