2a divisió FEF

Desesperació palpable

Castigats. El Peralada acusa la falta de gol i perd per la mínima contra el Vila-real B (0-1) tot i dur la iniciativa durant els 90 minuts. Els xampanyers fins i tot van fallar un penal en el minut 4

peralada 0 vila-real b 1

PERALADA:Suárez; Ferraresi, Santi Bueno, Rober Sierra (Pachón, 73’); Iago López, Montes, Paik, Kilian; Mario (Pau Miguélez, 66’), Andzouana; i Soni (Moha, 83’).VILA-REAL B:Fuoli; Enric Franquesa, Roger Riera, Carlos; Quinti, Bueno, Lomotey, Mario (Villa, 91’), Pedro (Fran, 74’); Simón (Pacheco, 61’) i Rubén Mesa.GOLS:0-1 (63’) Enric Franquesa.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:als locals Montes, Kilian, Rober Sierra i Suárez; i als visitants Carlos, Quinti, Lomotey i Fuoli.T.V.:directa al visitant Pacheco (83’).PÚBLIC:Uns 700 espectadors al municipal de Peralada.

Hi ha partits que només es poden explicar per la grandesa del futbol, l’esport imprevisible on fer tots els mèrits per guanyar a vegades vol dir perdre el partit. Ahir el Peralada ho va viure contra el Vila-real B, i és que els xampanyers van fer tot allò que demanava el guió per tenir possibilitats de guanyar però un dia més van trobar a faltar el gol. No hi va haver manera. Fins i tot els xampanyers van desaprofitar un penal només de començar el partit i després van topar una vegada i una altra amb la falta d’encert. Segurament si el partit encara es continués jugant encara no haurien marcat. El Vila-real B, en canvi, en va tenir prou amb tres contraatacs per veure porteria, clavar una garrotada al Peralada i aconseguir els tres punts al municipal, que el situen segon en la classificació, mentre que els xampanyers continuen una jornada més sense guanyar i ja comencen a mostrar clars símptomes de desesperació per la falta de resultats ara que l’equip juga a un nivell força alt.

Tot els va en contra

L’inici de partit va ser somiat, i és que en el primer córner a favor el col·legiat va xiular penal per una agafada a Santi Bueno (4’). Era el guió perfecte per aconseguir situar-se al davant en el marcador i treure’s l’angoixa de sobre, però ni així no va poder ser. Soni el volia xutar però mig equip li va dir que no, que l’encarregat era Andzouana, i el camerunès va muntar un numeret dins l’àrea. Sense saber fins a quin punt hi va haver una relació causa-efecte, la pena màxima no va acabar en gol perquè Fuoli va endevinar les intencions d’Andzouana.

Tot i que no aprofitar el penal va ser una garrotada, el Peralada no es va amagar, va agafar la pilota i va assumir el domini del partit de dalt a baix. Fins i tot el central Nahuel Ferraresi, que ahir debutava com a titular, arribava a l’àrea rival amb jugades de combinació. Soni, Andzouana i Paik, amb xuts des de fora, van amenaçar diverses vegades la porteria de Fuoli, però va ser del tot impossible superar el porter groguet. El gran perill eren els contraatacs del Vila-real B, rapidíssims, però en el primer Simón i Mario no es van entendre i en el segon Suárez es va lluir per evitar el gol –el porter ja havia tret una gran mà en una jugada a pilota aturada.

En la segona part els visitants van ser els primers a provar sort amb un xut llunyà que Suárez va resoldre sense gaires problemes, però el domini va tornar a ser dels xampanyers. Tot i això, el Vila-real B es va mantenir molt segur en defensa i va esperar el seu moment, que va arribar en un altre contraatac molt ben conduït per Mesa, que va assistir Enric Franquesa perquè marqués el 0-1 a plaer. Era un càstig excessiu per al Peralada, que va fer un pas endavant buscant l’empat, sobretot en els últims deu minuts, quan els visitants es van quedar amb deu per una dura entrada de Pacheco. L’angoixa i els nervis ja van pesar massa i només Moha, en el temps afegit, va estar a prop d’empatar amb un xut col·locat.

ELS VESTIDORS

Hem dominat des del principi però no hem estat encertats. Estem de pega i aquest partit escenifica la nostra situació actual
L’equip ha fet un gran partit. Hem fet el millor partit per tenir possibilitats de guanyar
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

Cinc punts, el mateix botí que el curs passat

La temporada passada, amb Arnau Sala i Xavi Punsí a la banqueta, el Peralada no va sumar cap punt en les quatre primeres jornades, però després va encadenar tres jornades sense perdre, amb dos empats i una victòria contra el Badalona en la setena jornada, la primera de la història del club a segona B, que van deixar els xampanyers amb cinc punts en la divuitena posició. Aquesta temporada el Peralada ha calcat l’inici de curs pel que fa al global de punts, i és que amb cinc empats i dues derrotes els de Chicho sumen cinc punts i estan en la divuitena posició, exactament igual que fa un any tot i no haver aconseguit encara guanyar. La diferència és que ara els xampanyers han marcat un gol menys (5) i n’han encaixat cinc menys (7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)