2a divisió FEF

Cop de puny sobre la taula

Contundència. En la seva primera experiència sobre gespa artificial aquesta temporada, el Barça B aconsegueix una victòria contundent basada en l’eficàcia a les àrees

ontinyent 0 barça b 3

ONTINYENT:Craviotto; Soler, Raúl Fuster, Enrique, Monreal, Álex Felip, Zarzo, Juanan, David Torres, Machado (Carbonell, 76’) i Tito (Llor, 26’) Malagón.BARCELONA B:Iñaki Peña; Guillem Chumi, Cuenca, Mingueza (Busquets, 63’), Sarsanedas, McGuane (Morer, 90’), Monchu (Riqui Puig, 73’), Mujica, Aleñá i Collado.GOLS:0-1 (10’) Mujica. 0-2 (65’) Aleñá, de penal. 0-3 (90’) Aleñá.ÀRBITRE:Lax Franco.T.G.:als locals Julen, Soler, Zarzo; als visitants Mingueza, Monchu, Guillem, Busquets.PÚBLIC:un miler d’espectadors a El Clariano.

El Barça B presenta candidatura a estar en els llocs aristocràtics de la taula classificatòria gràcies a una gran victòria contra l’Ontinyent. El resultat va ser més contundent del que va ser el partit, ja que el filial blaugrana es va haver de posar la granota de treball per aconseguir el triomf, però l’eficàcia a les dues àrees va acabar dictant sentència.

Collado va ser l’home més destacat del Barça B, ja que ell mateix va fabricar el gol sobre el qual va girar tot el partit. El sabadellenc va assistir Mujica perquè superés Craviotto amb un xut ras. L’Ontinyent va respondre amb un xut al travesser de Tito i va pressionar durant molts minuts l’equip de García Pimienta, que, en el segon temps, va trobar la salvació a través del gol. De nou Collado va provocar un penal que Aleñá va convertir i va fer bones totes les intervencions del porter visitant Iñaki Peña, que en va tenir un grapat en el segon temps. Entre aturada i aturada del porter blaugrana, McGuane també va tenir una ocasió per sentenciar l’enfrontament. Però això va quedar a les mans de Carles Aleñá, que en un gran xut des de la frontal de l’àrea va anotar la tercera diana segons abans que l’àrbitre assenyalés el final de l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)