2a divisió FEF

Ni resultat ni sensacions

2a divisió B. El Peralada perd al camp de l’Espanyol (3-1) en un dels partits més fluixos de la temporada

espanyol b 3 peralada 1

ESPANYOL B:Edu Frias, Carles Soria, Pedrosa (Erik Sarmiento, 64’), Iago, Lluís López, Manchón, Bermejo (Pau Salvans, 75’), Damià, Ferran (Pol Lozano, 82’), Doncel i Campuzano.PERALADA:Suárez, Montes, Santi Bueno, Rober (Soni, 46’), Iago López, Giorgi, Paik, Kilian (Valery, 52’), Mario, Andzouana (Pau Miguélez, 52’) i Moha.GOLS:1-0 (34’) Lluís López. 2-0 (43’) Pedrosa. 3-0 (60’) Campuzano, de penal. 3-1 (67’) Soni.ÀRBITRE:Rodríguez Carpallo.T.G.:als locals Bermejo i Campuzano; i al visitant Montes.PÚBLIC:un miler d’espectadors.

El Peralada va rebre un cop moral en el partit d’ahir al camp de l’Espanyol B, i és que a part d’encadenar la segona derrota (3-1) els xampanyers van oferir una imatge pobra a diferència de partits anteriors. Per això, sense l’alegria del resultat ni l’esperança que les bones sensacions i el bon joc portin a la victòria en un pròxim partit, el Peralada comença a mostrar símptomes preocupants, i és que després de vuit jornades continua sense guanyar i els cinc punts són un balanç molt decebedor.

La realitat és que a la ciutat esportiva Dani Jarque l’Espanyol B va passar per sobre del Peralada i la victòria va ser més que merescuda. Des del primer minut els de David Gallego van estar molt més còmodes en el partit, tenint el control de la possessió i fent ballar la defensa del Peralada al seu gust. La primera ocasió només va tardar 5 minuts a arribar en una pujada per banda d’un Pedrosa hiperactiu, que va posar a prova Suárez amb un xut creuat. El lateral, juntament amb Ferran Burgué, Doncel i Campuzano, va ser un malson per a la defensa visitant, però els va faltar efectivitat de cara a porteria per deixar el partit encarrilat. A l’equador de la primera part els xampanyers van començar a treure’s la son de les orelles i van disposar de dues grans ocasions en un contraatac i en un córner, però primer Edu Frias es va avançar a Mario i després un defensa va treure el xut de Montes. Va ser un miratge, i és que en el 34’ el Peralada va acabar de demostrar que no estava ficat dins el partit en un córner que Lluís López va rematar a gol sense oposició. L’1-0 feia justícia i el 2-0, que va arribar abans de la mitja part per obra de Pedrosa, que va aprofitar un rebot per marcar a plaer, encara més.

En la segona part tampoc hi va haver reacció del Peralada tot i el canvi ofensiu de Rober Sierra per Soni. De fet, els xampanyers no van tenir cap ocasió clara abans que en el 60’ arribés el 0-3 en un penal comès per Suárez i transformat per Campuzano. El 3-1 de Soni en el 67’ va ser l’única alegria del Peralada, que va demanar un penal sobre Santi Bueno en el 84’ que hauria estat l’única esperança.

L’Espanyol B ha estat molt millor i no ens ha deixat jugar. És un pas enrere que esperem que serveixi per fer-ne dos endavant

MIRATGE

En la primera part no sabíem ni on ni com defensar. No hem entrat bé en el partit
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

SUPERATS

L’equip ha interpretat molt bé el rival i l’hem obligat a canviar el dibuix. Hem estat molt bé
David Gallego
entrenador de l’espanyol b
Just abans d’encaixar el primer gol el Peralada va tenir els millors minuts
En cap moment els xampanyers van fer pensar que la remuntada era possible

Moha debuta com a titular i Giorgi torna a l’onze

Un dels grans problemes del Peralada aquesta temporada està sent la falta de gol i per això Chicho continua buscant la peça que funcioni millor com a referència ofensiva. Ahir va asseure a la banqueta una setmana més Soni, que ja havia estat suplent en l’últim partit a domicili quan Pachón va ser titular, i va apostar per Moha, que encara no havia jugat des de l’inici en cap partit. El jove senegalès, però, no va tenir gaire participació i va quedar molt aïllat del joc de l’equip fins que Soni va entrar en la segona part per jugar amb dos puntes.

Una altra novetat en l’onze respecte al partit a casa contra el Vila-real B va ser l’entrada de Giorgi, que va suplir la baixa de Nahuel Ferraresi, convocat amb la selecció veneçolana. El georgià, que feia dos partits que no jugava i arrossega unes molèsties al genoll, va fer parella en el doble pivot amb Paik i va provocar que el capità Èric Montes passés a jugar com a central dret al costat de Rober Sierra i Santi Bueno.