2a divisió FEF

Els errors pesen massa

Sense premi. El Cornellà torna a quedar-se buit a casa en un partit en què va topar contra la seva pròpia eficàcia a les àrees

CORNELLÀ 1 ALCOIÀ 2

CORNELLÀ:Sergio, Pere, Ricard, Goldar (Juan, 63’), Manu Torres, Fall, Eloy Gila, Pep Caballé, Carlos Esteve (Jaume, 68’), Agus Medina i Gaspar (Leo, 41’).ALCOiÀ:Bañuz, Barreda, Navarro, Tomás Ruso, Fernando, Primi, Bryan (Vicente Pérez, 45’), Carlos Tornero, Braulio (Rubén, 72’), Herlin Hernán (Niko, 85’) i Bella.GOLS:0-1 (43’) Herlin Hernán. 0-2 (43’) Manu Torres, en pròpia porta. 1-2 (90’) Agus Medina.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.:Als locals Goldar i Leo i als visitants Fernando i Navarro.

La dualitat que està tenint el Cornellà en els partits a fora i a casa han portat el conjunt de Xavi Calm a entrar en una davallada en la taula. Ahir, per segona setmana consecutiva, es va quedar sense puntuar al Municipal en bona part perquè les errades a les àrees van condemnar l’equip verd.

El joc va començar amb domini territorial del Cornellà, que va tenir la possessió i també les dues primeres ocasions del partit: un servei de falta de Gaspar que va marxar massa alt i un altre lliure directe d’Agus Medina que va picar al travesser. La primera clatellada per als locals, però, va arribar a partir d’una errada defensiva que Herlin Hernan va convertir en la primera diana.

Només començar el segon temps, el Cornellà va tornar a tenir una oportunitat, en un córner, que va picar al travesser. I tot seguit, amb l’Alcoià replegat al darrere, un servei de banda es va convertir en la diana de la sentència per a l’equip visitant, ja que Manu Torres va introduir la pilota en la pròpia porteria.

Com no podia ser d’una altra manera, el Cornellà ho va intentar amb totes les seves forces, però es va trobar amb una muralla i amb la falta d’encert que està condemnant l’equip a casa. Ja en el temps afegit, Agus Medina va voler posar emoció amb un servei de cantonada directe que va servir per retallar distàncies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)