2a divisió FEF

IVAN HAMMOUCH

SECRETARI TÈCNIC DEL PERALADA I DEL GIRONA

“Confiem en el que tenim”

“Sabíem que seria complicat, però pensàvem que l’equip podria aconseguir alguna victòria i estar una mica més tranquils. Tot i això, les circumstàncies s’han donat així i no ens podem fer mala sang perquè ja estem treballant”

La temporada no ha començat gaire bé per a un Peralada condicionat per les baixes en la pretemporada i el retard en la confecció de la plantilla, però el secretari tècnic del Peralada i del Girona, Ivan Hammouch, manté la calma i la confiança en la plantilla i el cos tècnic.

L’inici es preveia complicat, però s’esperava que els resultats acompanyessin tan poc?
Sabíem que, per com havia anat la pretemporada i per la confecció de la plantilla, seria una mica més complicat, però pensàvem que l’equip podria aconseguir alguna victòria i estar una mica més tranquils. Tot i això, les circumstàncies s’han donat així i tampoc ens podem fer mala sang perquè ja estem treballant.
El preocupa de veritat que els resultats no arribin?
Més que preocupar-me, estic pendent que els jugadors no perdin la confiança. La 2a B és complicada, hi ha molts jugadors que debuten en la categoria, altres que han arribat tard o que han fet la pretemporada amb el primer equip. Són circumstàncies que es donen, però el més important és que tothom estigui tranquil i sencer per poder competir.
Té bones sensacions en aquest sentit, doncs?
Seria molt arriscat dir que hi ha símptomes preocupants. En les set primeres jornades l’equip ha estat molt més a prop de guanyar que d’empatar, fins i tot els dos millors partits que hem fet són els que hem perdut. És veritat que contra l’Espanyol B no es va estar bé, però ho sap tothom, i s’ajunta amb el fet que l’equip no ha guanyat, però un dia dolent sempre es pot tenir. Entenem la dificultat perquè encara no és un grup cohesionat.
La confiança en Chicho continua intacta?
Sí, en ell i en tothom. Jo sé que la pretemporada no ha estat bona i que el dia a dia d’un filial no és fàcil. Tenim el cent per cent de confiança i estem tranquils, però dins d’aquesta tranquil·litat busquem l’equilibri entre progressió i resultats.
La plantilla és la que volia confeccionar?
Sempre tens les incògnites de saber què podràs firmar. Òbviament les circumstàncies del primer equip han provocat que la plantilla s’anés modificant. Per exemple ningú s’esperava que Pedro Porro es pogués quedar al primer equip, i és un gran èxit per al club i el jugador poder tenir-lo allà venint del juvenil. La plantilla per tot això s’ha anat dibuixant a poc a poc. Estem contents del que tenim, tant en la plantilla com en el cos tècnic, i hi confiem molt, independentment dels resultats.
El que es troba a faltar és un davanter i a l’estiu va marxar Joel Arimany, el màxim golejador del curs passat.
Ens està faltant el gol i entenc que ell l’any passat en va marcar, però davant d’una situació personal i d’una oferta es va haver de prendre una decisió. Hem incorporat un altre perfil i hem confiat en els que eren al juvenil, i al final ningú et pot garantir gols. Crec en jugadors específics però no que t’assegurin gols. És veritat que la figura del davanter centre golejador es troba a faltar, però com passa en molts equips.
No tenir cap jugador amb experiència fa més difícil de gestionar els mals moments?
Els altres anys havíem apostat per jugadors que tenien més bagatge i experiència, però aquest any entenem que aquest pas l’ha de fer el cos tècnic, que ha d’exercir i fer-se gran, i ja ho està fent a la perfecció.
Qui encara no ha pogut debutar és Yuya, que no ha arribat bé. És un problema?
Vam haver de fer tot un procés laboriós amb els papers i quan es va firmar la cessió va deixar d’entrenar per evitar una lesió. Això ha provocat que hagi perdut forma i quan semblava que havia de tenir minuts va tenir una lesió de la qual ara ja està recuperat i ja està a disposició de l’entrenador. També hi ha altres casos que han estat complicats, com ara Santi Bueno, que va arribar l’últim dia, i Nahuel Ferraresi, que va arribar tard i ha d’anar amb la selecció.
Ara per ara preveu algun moviment en el mercat d’hivern?
Entenc que la plantilla està molt condicionada pel fet de poder tenir només 22 fitxes i tres porters i només disposar de tres juvenils. Per això la fitxa de Porro la intentarem aprofitar, però és impossible dir què passarà d’aquí al desembre. Potser l’equip encadena resultats bons i et canvia la perspectiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)