3a divisió FEF

L’Ascó rep una multa que condicionarà el projecte

3a divisió. El club verd haurà de fer front a un pagament de 177.000 euros per regularitzar la situació amb Hisenda i l’any que ve s’haurà d’estrènyer el cinturó

L’Ascó s’haurà d’estrènyer el cinturó la pròxima temporada. El club de la Ribera d’Ebre, que és un dels que ha tingut pressupostos més alts i ha configurat projectes més ambiciosos els últims anys, ha rebut una sanció de l’Agència Tributària perquè no ha tributat l’IRPF de les fitxes dels jugadors amb el percentatge corresponent als esportistes. Així, tal com explica el mateix president, Andreu Muñoz, “tocarà fer front a un pagament de 177.000 euros per actualitzar la diferència entre el que havien tributat els jugadors, un 5%, i el que exigeix Hisenda que tributin, que és un 21%”. Aquesta és, amb tot, la segona sanció que ha de pagar l’entitat verda, que ja havia rebut una multa de 60.000 euros fa tres temporades perquè no tenia els jugadors i els tècnics donats d’alta. Llavors, l’Ascó va regularitzar la seva situació, però sense les cotitzacions correctes.

El club, amb tot, haurà s’haurà d’estrènyer el cinturó. “La present temporada la tenim assegurada, però amb vista a la vinent haurem de replantejar-nos el projecte, ja que la sanció equival al pressupost del primer equip de tot un any”, relata Muñoz, que espera que el curs que ve tot quedi liquidat: “Hem demanat un crèdit a través d’uns quants membres de la junta i esperem tenir-lo amortitzat durant tot el 2019.” La temporada 2019/20, doncs, els horitzons de l’equip seran més humils: “Batallarem per tenir l’equip més competitiu possible amb el mínim de recursos. Haurem de ser valents i apostarem per la joventut.”

Crèdit limitat amb López

L’objectiu era aquest curs lluitar pel play-off, però l’equip ha començat molt malament i és a la part baixa amb 9 punts de 30 possibles. El pròxim partit al camp de l’Horta, amb tot, s’entreveu clau per no caure en la zona perillosa. I és que, després de set jornades sense guanyar, una derrota podria tenir conseqüències. “No anem bé”, diu Andreu Muñoz, que, tot i ratificar el tècnic, Leo López, no descarta prendre mesures si els resultats no milloren: “El tècnic té la meva confiança, però no som un club presidencialista. Si els resultats són dolents i la junta considera que s’han de prendre decisions, les prendrem.”

LES FRASES

Aquesta temporada està assegurada, però la sanció és com tot el pressupost del primer equip i, això, a mitjà termini, ens condicionarà
Esperem tenir-ho tot pagat el 2019 i, mentrestant, fer un equip com més competitiu millor
Andreu Muñoz
PRESIDENT DE L’ASCÓ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)