2a divisió FEF

Santi Bueno, un mes de baixa

2a divisió B. El central del Peralada, fix en l’onze des que va arribar, es va lesionar muscularment dijous entrenant-se amb el Girona

El Peralada sembla que està de pega en aquest inici de temporada i aquesta setmana hi ha sumat un nou contratemps, i és que Santi Bueno estarà de baixa aproximadament un mes per culpa d’una lesió als isquiotibials de la cama esquerra que es va fer dijous en l’entrament amb el primer equip del Girona a La Vinya.

L’absència del central uruguaià en els pròxims partits es farà notar, perquè, tot i arribar en els últims minuts abans que es tanqués el mercat procedent del Barça B, Bueno ha estat un fix en els onzes de Chicho i té l’absoluta confiança del tècnic. De fet, excepte el primer partit, on encara no formava part de la plantilla, l’uruguaià no ha deixat de jugar ni un sol minut en tota la temporada. A més, aquesta lesió s’afegeix a la baixa del central veneçolà Teo Quintero, que arrossega una lesió al genoll des del curs passat amb el juvenil i que encara no ha pogut debutar, tot i que ben aviat estarà recuperat.

Problema afegit

La lesió de Bueno suposa un contratemps important a mitjà termini, però especialment serà un maldecap per a Chicho aquest diumenge en el partit contra l’Ebre, ja que el tècnic gironí tampoc podrà comptar amb Èric Montes, que va veure la cinquena groga del curs al camp de l’Espanyol B i serà baixa per sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)