2a divisió FEF

L’oportunitat esperada

Molt necessària. El Peralada rep la visita del cuer, l’Ebre, amb l’obligació de millorar la versió que va oferir al camp de l’Espanyol B i l’esperança d’aconseguir un primer triomf que alliberi tensió

Tot i ser només la novena jornada de lliga, el municipal de Peralada viurà avui (12 h) un partit d’urgències. El conjunt xampanyer, dinovè classificat amb cinc punts, rep la visita de l’Ebre, cuer amb només quatre punts, dos dels tres equips de la lliga –l’altre és el Castelló– que no han guanyat cap partit. “Estem en la mateixa situació i segurament serà un partit poc vistós per culpa dels nervis que hi pugui haver, però hem de saber abstreure’ns de tot això amb la tranquil·litat que ens dona el club i aprofitar-ho per poder plantejar el partit que més ens beneficia, abaixant la pilota i jugant bé, que és el que ens acostarà a la victòria”, valora Chicho, el tècnic del Peralada, conscient que “al vestidor hi ha l’angoixa habitual de quan no es guanya, però l’equip competeix bé i un triomf alliberaria després d’un mal dia contra l’Espanyol B”.

Un dels hàndicaps que haurà d’afrontar el Peralada són les baixes, i és que Álamo i Santi Bueno no hi podran ser per lesió –i Teo completarà la convocatòria tot i no estar del tot recuperat–, mentre que Montes està sancionat. Tot i això Chicho mantindrà el sistema de tres centrals amb l’entrada en l’onze de Jordan i el retorn de Ferraresi després de l’aturada de seleccions. Tot i les baixes els xampanyers s’hauran de fer forts defensivament per no concedir res a un equip que només ha marcat tres gols aquest curs. “És un equip amb experiència, molt alt i amb molt bon joc a pilota aturada que vindrà a fer un partit molt pràctic. Tenen molt clar que han d’intentar el que han de fer i intentaran guanyar en una acció aïllada, de manera que haurem de plantar cara en aquestes accions i intentar crear el màxim d’ocasions possibles quan tinguem la pilota”, analitza Chicho. Un punt a favor del Peralada és que l’Ebre arribarà amb el desgast d’haver jugat un partit de copa dimecres contra el Lleida, que d’altra banda va suposar una injecció de moral al conjunt aragonès amb la victòria al seu camp (2-1).

És un equip amb experiència i amb bon joc a pilota aturada que vindrà a fer un partit pràctic
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Serà un partit poc vistós per culpa dels nervis, però hem de saber abstreure’ns de tot això amb la tranquil·litat que ens dona el club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)