2a divisió FEF

El Peralada encadena la tercera derrota (1-2)

Cop dur. Els xampanyers perden a casa contra l’Ebre (1-2) en un partit ple de tensió on els hi ha faltat ofici i ja són cuers

Nova decepció a casa d’un Peralada que encadena la tercera derrota contra l’Ebre (1-2) i ja és el cuer de la lliga. Un dia més els de Chicho han fet un partit correcte, però en els moments puntuals els ha faltat ofici contra un conjunt aragonès molt compacte.

El Peralada no ha començat bé el partit i l’Ebre s’ha estat a punt d’avançar en el primer minut amb dues ocasions molt clares. L’Ebre ha acabat trobant el premi en el minut 8 en un contraatac que ha finalitzat Raúl amb un remat de cap en planxa per marcar el 0-1. Els xampanyers han reaccionat i han millorat amb el pas dels minuts però han tingut masses imprecisions.

En la segona part el Peralada ha sortit a buscar la remuntada i ben aviat ha trobat el gol de l’empat amb un xut potent de Soni que ha superat Salva (51’). Però poc després Iago López ha comès un penal que Vito ha aconseguit aturar (57’). Tot i això l’alegria ha durat poc perquè en el 65’ Sergio ha marcat l’1-2 de falta directa. Des de llavors el Peralada s’ha bolcat a l’atac però no ha generat cap ocasió clara per empatar el partit.