1a femenina

El Barça supera el Huelva i es manté invicte en la lliga (1-3)

Futbol. Les blaugrana han estat superiors a les andalusos i continuen sense haver cedit cap punt en la lliga

Victòria del Barça per 1-3 a contra l’Sporting Huelva, un dels equips de la part baixa de la taula, en un partit en què les blaugrana han estat superior en tot moment. De fet, les catalanes, que encara no han cedit ni un punt en aquesta lliga, han estat a prop de marcar en diverses ocasions, però no ha estat fins el minut 39 quan Hamraoui ha fet el primer després d’una pilota filtrada per Alexia que ha pogut desencallar el matx. Les de Fran Sánchez han arribat al descans amb el 0-1 però conscients de que, si mantenien el ritme, podien fer molt mal a les andaluses.

En la represa, el Huelva ha estat a punt de fer-se un gol en pròpia però ha estat Alexia, en plena ratxa golejadora, qui ha marcat el segon gol blaugrana amb una gran rematada de cap en la sortida d’un córner. En la següent jugada, Flor Bonsegundo ha retallat distàncies però Vicky Losada ha sentenciat amb un potent xut de falta en el 75’. Patri Guijarro ha estavellat una pilota la travesser que podria haver suposat el quart gol del Barça.