2a divisió FEF

L’Olot cau a casa contra el Lleida Esportiu (0-1)

2a divisió B. Un gol de Juanto Ortuño (61’) desequilibra un duel català igualat i disputat. Els olotins s’encallen després de sumar tres punts dels darrers quinze en joc

L’Olot ha perdut per la mínima al municipal contra el Lleida Esportiu (0-1). Un gol de Juanto Ortuño al començament de la segona meitat ha estat suficient per decantar la balança a favor dels de la Terra Ferma, que continuen com a únic equip invicte del grup tercer. Els olotins, per contra, s’encallen després de sumar només tres punts dels darrers quinze en joc

En la primera meitat les ocasions han estat escasses. La més clara per l’Olot ha arribat en el minut 25, quan Hèctor Simón ha servit una falta a la zona de tres quarts, Marc Mas ha pentinat l’esfèrica i Barnils, sol dins l’àrea petita ha rematat a fora davant el porter visitant Pau Torres. El Lleida Esportiu, inofensiu en atac, ha despertat en el 30’, i és que, Albistegui ha rematat al fons de la xarxa amb el cap però el col·legiat Sivestre Cerdà ha anul·lat la diana per un suposat fora de joc.

La segona part ha començat molt diferent a la primera. Els dos equips han gaudit d’ocasions, però només Juanto Ortuño ha pogut fer gol. L’atacant ha aprofitat una passada d’Artiles a l’espai per batre a Ginard en segona instància. Els de la Garrotxa ho han intentat tot per buscar l’empat però ni Nierga, ni Pedro han tingut prou punteria davant una defensa lleidatana molt ben posicionada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)