2a divisió FEF

Satisfacció relativa

Un punt. El Cornellà rasca un empat a fora, però continua encallat

eixea 0 cornellà 0

EIXEA:Loscos, Mingotes, Maxi, Andriu, Català, Mustapha, Kevin Lacruz (Lucho, 66’), Valero, Otin (Ramón, 58’), Lafita (Adrià, 85’) i Diego Suárez.CORNELLÀ:Sergio, Pere (Leo, 80’), Manu (Jaume Pascual, 45’), Goldar, Borja, Fall, Eloy, Pep Caballé, Juan (Carlos Esteve, 62’), Agus i Ignasi.ÀRBITRE:Caparrós Hernández.T.G.:als locals Català, Mustapha i Andriu; i als visitants Goldar i Pere.

El Cornellà va tornar de la seva visita a Eixea amb un bon punt al sarró i mantenint la dinàmica positiva a domicili, on encara no ha perdut en lliga. La satisfacció, però, va ser molt relativa, ja que el conjunt verd continua encallat: encadena sis jornades sense vèncer i ha passat de la zona noble de la classificació a apropar-se al perill. Ahir, contra un rival molt necessitat, als de Xavi Calm els va tocar patir de valent en el primer temps, en què l’Eixea va acaparar les millors oportunitats. Per fortuna, el quadre aragonès no va estar inspirat i es va arribar al descans amb la llauna per obrir.

Després de la represa, la dinàmica va canviar i els de casa van deixar de tenir el control del partit. Val a dir, això sí, que els del Baix Llobregat tampoc van acabar d’imposar el seu futbol, de manera que hi va haver ben poques ocasions de gol. La més clara per part del Cornellà va ser una rematada de Carlos Esteve en el minut 65 que va marxar desviada per poc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)