2a divisió FEF

El Badalona és combatiu, però cau al feu de l’Hèrcules

Ajustat. Un gol de Diego Benito en el minut 61 sentencia els escapulats

hèrcules 1 badalona 0

HÈRCULES:Falcón, Juanjo, Nani, Pablo Íñiguez, Samuel, Fran Miranda (Paco Candela, 57’), Diego Benito (Chechu, 66’), Carlos Martínez, Pol Roigé, Juli (Álvaro Pérez, 73’) i Emaná.BADALONA:Morales, Moyano, Robusté, Dani, Albarrán, Santi, Nana, Carbó (Boniquet, 74’), Giva (Agudo, 67’), Robert Simón i Natalio (Natalio, 58’).GOLS:1-0 (61’) Diego Benito.ÀRBITRE:Campos Salinas.T.G.:Als locals Juanjo, Fran Miranda i Pol Roigé, i als visitants Moyano, Robusté i Giva.

El Badalona va exhibir, ahir, la virtut de la combativitat, però això no va ser suficient per rascar alguna cosa contra un Hèrcules que recupera el lideratge. El conjunt alacantí va ser amo i senyor del partit en la primera hora, però els escapulats es van defensar molt bé. Malauradament, un xut de Diego Benito que va topar amb el pal i l’esquena de Morales (61’) va desfer l’equilibri en el resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)