1a femenina

L’Espanyol no pot passar de l’empat

1a divisió femenina. Els dos equips van tenir ocasions clares per decantar la balança

ESPANYOL 1 GRANADILLA 1

ESPANYOL:Mariajo, Ainhoa Marín (Julve, 62’), Brenda, Elba, Inés, Baudet (Eli, 62’), Llompart, Dulce, Anna Torrodà, Paloma i Paula.GRANADILLA:Reis, Simpson (Cindy, 80’), Eva Llamas (Koko, 68’), Martín Prieto (Ana González, 75’), Joyce (Paloma Lázaro, 64’), Sara Tui, María José, María Estella, Sílvia Doblado, Patricia i Pisco.GOLS:0-1 (40’) María José. 1-1 (45’) Elba.ÀRBITRE:Prieto Martínez.T.G.:Inés, Baudet i Paula; María Estella, Eva Llamas i Martín-Prieto.COMENTARI:Just empat entre l’Espanyol i el Granadilla. Els gols van arribar al final de la primera meitat. En el minut 40 les visitants es van avançar quan María José va aprofitar una sèrie de rebots a l’àrea de Mariajo per marcar el 0-1. Abans del descans, però, Elba va empatar amb una rematada de cap després d’una centrada d’Ainhoa Marín. En la segona, els dos equips van tenir ocasions prou bones. Mariajo va salvar el segon del Granadilla en un parell d’ocasions. L’Espanyol també va tenir la seva però una defensora va treure sobre la línia el xut de Paloma.