2a divisió FEF

Calma, tot i els maldecaps

2a divisió B. L’Olot, encallat i en una mala dinàmica de resultats, intenta evitar de totes les maneres caure en el grup més baix de la taula. Guanyar a Ontinyent tornaria a revifar l’equip

Una llàstima. Aquesta és la sensació generalitzada que tenen els aficionats de l’Olot a l’hora de valorar els resultats dels primers nou partits de lliga del seu equip. El conjunt de la Garrotxa passa una mala ratxa que l’ha portat a sumar només tres punts dels últims quinze possibles, una sèrie que ha diluït el gran inici en la competició i que els ha acostat a la part baixa –són a dos punts del descens directe i a quatre del play-off.

Els jugadors dirigits per Raúl Garrido van perdre el primer partit del curs en la cinquena jornada –van arribar a anar tercers al final de la quarta, gràcies a la victòria a la Fuensanta contra el Conquense (0-1)–, quan el València Mestalla va assaltar el municipal (0-3) en l’inici de la ratxa actual, que va tenir un parèntesi positiu amb la golejada contra el Badalona (4-0). “No estem preocupats, només és un toc d’atenció que ens indica que hi ha coses per millorar i això és el que intentem fer durant la setmana. Analitzem els partits a través de vídeos o situacions damunt el terreny de joc per tal d’esmenar els errors”, comenta el migcampista de l’Olot Jordi Masó, optimista tot i la mala dinàmica de l’equip. “D’urgències no n’hi ha. Estem a l’inici de lliga i la classificació no s’ha de mirar. Hem de millorar les coses que fan que perdem els partits per, com a mínim, esgarrapar punts”, hi afegeix.

Guanyen en la comparació

El coixí confortable aconseguit gràcies a un bon inici de curs permet a l’Olot estar en una situació molt millor que la de la temporada passada. I és que els onze punts que té ara en total després de nou jornades, l’any passat va tardar setze partits a aconseguir-los. Tot i la petita revifada final, ja amb Raúl Garrido a la banqueta, els de la Garrotxa van acabar la primera volta amb només quinze punts, un rèdit que semblava insalvable en la lluita per una salvació que va acabar arribant in extremis, gràcies a una segona volta de 28 punts, a ritme d’equip que lluita per accedir al play-off d’ascens.

L’Olot pensa des de fa dies en l’Ontinyent, el seu pròxim rival (diumenge a les 12 h), al qual ha derrotat tres vegades de les quatre que ha jugat contra ell a segona B. “Esperem un rival típic de la categoria amb jugadors amb molta experiència. Serà un partit amb moltes centrades laterals, segones jugades, pilotes dividides, etc. El camp és d’herba artificial però és gran i potser ens permetrà elaborar joc”, sentencia Masó, un home clau en els esquemes de Garrido en el doble pivot al costat d’Hèctor Simón (acumula 549 minuts en vuit partits).

LES REACCIONS

La ratxa només és un toc d’atenció que ens indica que hi ha coses per millorar, i això és el que intentem fer durant la setmana

LA COMPARACIÓ

Els 11 punts que ha fet en nou partits, el curs passat els va aconseguir en la setzena jornada

1A VOLTA 2017/18

A Ontinyent esperem un rival típic de la categoria, amb jugadors amb molta experiència
Jordi Masó
migcampista de l’Olot

EL PRÒXIM RIVAL

Tot i la petita revifada, ja amb Garrido, l’equip va sumar només quinze punts
En les quatre vegades que l’Olot s’ha enfrontat a l’Ontinyent ha guanyat tres cops
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)