Reus

La gesta demana més

Reus. Els roig-i-negres, que respiren en la zona tranquil·la de la classificació tot i les dificultats, visiten el gran escenari de la lliga, Riazor, on ningú no ha pogut guanyar fins ara

Cada dia que passa és una victòria per al Reus. Especialment si l’equip no està desnonat en la classificació i si es va caminant, a poc a poc, cap a l’ampliació de capital que ha de permetre, en principi, reforçar l’equip en el mercat d’hivern. La plantilla, amb tres lesionats, s’aguanta amb prou feines, tot i que ningú ho diria veient els resultats i la classificació. El que està fent l’equip és una gesta, però tota gesta necessita un gran escenari en què sostenir el relat d’una temporada impressionant.

El Reus ja ha passat per Gran Canària, el Martínez Valero, l’Heliodoro, el Juegos Mediterráneos i El Molinón. No és poca cosa. I només a Tenerife hi va poder aconseguir el triomf. Però Riazor és una altra cosa. Les nits de glòria europea no són tan llunyanes i l’ambient que s’hi respira és un dels millors en el futbol estatal. “Estem convençuts que podem jugar de tu a tu contra el Deportivo”, indicava l’entrenador roig-i-negre, Xavi Bartolo: “Si som capaços de ser forts i tenir personalitat podem guanyar, tot i que sabem que serà difícil treure la possessió al rival. Això sí, hem d’intentar tenir la pilota al màxim nosaltres perquè això ens fa passar menys angoixa”, hi afegia l’entrenador.

Defensa de quatre

Tot i l’èxit de la passada jornada, en què el tècnic va apostar per tres defenses centrals i dos carrilers, Bartolo va confirmar ahir que l’equip tornarà a la línia de quatre al darrere. “És la idea de l’inici de la temporada i l’actuació de l’equip ha estat notable”, va indicar. La baixa de Mikel Villanueva dificulta la inclusió d’un tercer central, ja que no n’hi ha més de disponibles a banda dels del filial. De nou, una jornada més, les baixes de Villanueva, Querol i Vaz obliguen l’entrenador a cridar diversos jugadors del Reus B Cambrils que fins ara han donat un rendiment notable.

LA PRÈVIA

Si som capaços de ser forts i tenir personalitat podem guanyar, tot i que sabem que serà difícil treure la possessió al rival
Xavi Bartolo
entrenador del REUS
Ningú fins ara ha intentat prendre’ns la pilota. És possible que el Reus ens vingui a mirar als ulls i a treure’ns la possessió
Bernardo Tapia
segon entrenador del dépor

El Deportivo, molt afectat per les baixes

L’empat amb el Còrdova de la setmana passada va ferir en l’ànima el gran favorit per a l’ascens, però ho va fer encara més pel reguitzell de conseqüències que va deixar aquell partit. Per començar, l’entrenador Natxo González no podrà seure a la banqueta, perquè va ser expulsat en el darrer partit i ha de complir dos partits per sanció. Pitjor sort va viure Borja Valle, sancionat per quatre enfrontaments després que el col·legiat recollís a l’acta que li havia dit “pocavergonya de merda”. D’altra banda, Pablo Marí també va marxar abans d’hora de l’Arcángel i haurà de complir un partit per sanció. Tot plegat, arriba en una setmana en què a Krohn-Dehli se li va detectar una lesió a la cuixa que no el deixarà participar avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)