Reus

“Traiem forces d’on gairebé no n’hi ha”

Reus. Catena remarca la unió que hi ha al vestidor en els moments d’incertesa i precarietat que viu el club del Baix Camp

Tot i que des del punt de vista institucional el Reus viu un dels moments més incerts i precaris dels últims anys, l’equip continua oferint bones sensacions a la gespa. La clau de tot plegat, segons els mateixos jugadors, és la unió que hi ha. “Estem vivint setmanes complicades des de l’agost passat i traiem forces d’on gairebé no n’hi ha”, afirmava després de l’empat contra el Lugo Alejandro Catena, que remarca que la plantilla s’intenta abstreure de la convulsió institucional: “Som humans i no podem fallar a qui tenim al costat. A més, estem tots aquí pel nostre futur i pel futur del club, que el Reus no és només certa gent.” És per tot plegat que el central roig-i-negre avança que l’actitud del bloc no canviarà tot i l’acumulació de circumstàncies en contra: “Per respecte a tothom, no podem fer cap altra cosa que no sigui competir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)