2a divisió FEF

Pas en ferm al Castàlia

Agònic. El Lleida s’imposa al Castelló amb un gol de Pedro Martín en l’últim minut i obté una victòria que l’aferma a la zona d’ascens

castelló 0 lleida 1

CASTELLÓ:Álvaro Campos, Rubén García, Satrústegui, Verdú, Marc Castells, Rafa Gálvez, Kilian (Muguruza, 79’), José Carlos (Acevedo, 66’), Máyor (Cabalero, 66’) i Cubillas.LLEIDA ESPORTIU:Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, Tano, Marc Trilles, Albístegui, Calavera (Quintero, 80’), Cano (Alpha, 63’), Artiles (Noel, 63’), Juanto i Pedro Martín.GOLS:0-1 (90’) Pedro Martín.ÀRBITRE:Díaz Escudero.T.G.:Als locals Castells, Cubillas i Rubén; i als visitants Albístegui, Pedro Martín i Trilles.PÚBLIC:Uns 10.500 espectadors.

El Lleida Esportiu va refer-se de la derrota contra el líder de la setmana passada amb un triomf d’aquells que serveixen per créixer al Castàlia. El conjunt que entrena Gerard Albadalejo, que amb els tres punts aferma la seva candidatura a l’ascens, va aprofitar un contraatac de manual després d’un córner favorable al Castelló en l’últim minut per marcar l’únic gol del partit i adjudicar-se la victòria. L’autor de la diana va ser l’home més inspirat del conjunt blau en aquest inici de temporada, Pedro Martín, que va superar Álvaro Campos amb un xut des de la frontal molt ajustat al pal. Abans s’havia vist un partit en què les ocasions havien brillat per la seva absència. Qui va intentar-ho amb més força, per la seva condició de local i perquè encara no ha guanyat aquest curs, va ser el Castelló, però els locals van mostrar-se indolents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)