2a divisió FEF

El Sabadell no para de créixer

En ratxa. El conjunt arlequinat obté un triomf molt treballat contra l’Atlètic Llevant i se situa a només un punt de la zona d’ascens

sabadell 2 atL. llevant 1

SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Nico, Aleix Coch, Josu (Valentín, 79’), Capó, Felipe Sanchón (Edgar, 71’), Ángel, Néstor, Antonio (Adri Cuevas, 67’) i Arturo.ATLÈTIC LLEVANT:Joan, Pascual, Sito, Javier Soler (Blesa, 58’), Genís, Fran Manzanara, Álex Gil (Joan, 65’), Pepelu, Juan Delgado, Arturo Molina i Manu Viana (Cristian, 77’).GOLS:1-0 (19’) Néstor. 2-0 (64’) Antonio. 2-1 (94’) Joan.ÀRBITRE:Pinto Herrero.T.G.:als locals Ángel, Antonio i Capó; i als visitants Pascual i Javier Soler.PÚBLIC:2.054 espectadors.

El Sabadell continua en estat de gràcia i ahir ho va demostrar contra l’Atlètic Llevant. El conjunt que entrena Toni Seligrat va ser molt més eficient que el filial granota i va encadenar, amb un merescut triomf, la cinquena jornada sense perdre, fet que l’ha situat a només un punt de la zona de play-off.

Tot i que els visitants van acaparar la possessió en el primer temps, qui va generar més perill va ser el Sabadell, que va obrir la llauna en el minut 19, amb una rematada creuada de Néstor. La resposta de l’Atlètic Llevant va ser una ocasió de Javier Soler que Roberto va treure sota pals (24’). Després de la represa, el conjunt de casa va crear més perill a l’àrea rival i, després d’avisar amb arribades de Josu i Antonio, el mateix Antonio va ampliar la diferència caçant el refús del porter després d’una acció d’Arturo (64’). Aquest gol va ser la sentència, ja que els visitants no van reaccionar a temps: el seu únic gol va arribar en el minut 94.