2a divisió FEF

375 minuts sense inspiració

2a divisió B. Tot i que no és una preocupació, ja que l’Olot genera joc, ocasions i trepitja l’àrea rival, la manca de gols en els últims quatre partits ha impedit als olotins sumar més punts

L’Olot s’ha encallat pel que fa als resultats –dos punts sumats dels últims dotze possibles– i una bona explicació a la desaccelerada és el pobre bagatge pel que fa a gols. L’equip de la Garrotxa encadena quatre partits sense fer cap diana, i és que des de la golejada contra el Badalona (4-0), amb la diana de Marc Mas que va tancar el marcador el 7 d’octubre passat, els olotins no han perforat la porteria visitant (375 minuts en total). La falta de gol no és encara una preocupació per al cos tècnic i la plantilla garrotxina perquè l’equip genera joc, trepitja camp contrari i gaudeix de bones oportunitats per fer diana sigui quin sigui el rival que té al davant.

La rendibilitat del gol

Una de les claus per tenir èxit en qualsevol categoria, però més en la segona B, és la rendibilitat que els equips treuen del gol, un bé preuat i escàs. Enguany s’han fet 229 gols en les onze jornades disputades, és a dir 2,08 dianes per partit, mentre que la campanya passada en el mateix nombre d’enfrontaments se’n van fer 250 (2,27). Treure rèdit dels gols –qui millor ho fa és l’Hèrcules, que amb deu gols ha sumat 23 punts (cada diana li atorga 2,3 punts)– és imperatiu per evitar mals majors. “Costa molt fer gol a segona B, però per sort costa que els rivals ens en facin. En les tres victòries que hem aconseguit el contrincant no ens ha fet gol i això és el que ens apropa a sumar els tres punts”, comenta l’atacant de l’Olot Marc Mas, autor de quatre dels deu gols del seu equip. “Fa quatre partits que no marquem, però l’equip genera joc, ocasions, té alternatives i està convençut que aviat arribaran els gols, meus o de qualsevol company”, hi afegeix el silenc, a qui no el preocupen gens els 375 minuts que han passat després de la seva darrera diana.

LA PRÈVIA

Costa molt fer gol a segona B però, per sort, costa que els rivals ens en facin i això és el que ens apropa sempre a sumar els tres punts

UN MES SENSE GOL

Marc Mas va fer el 7 d’octubre contra el Badalona l’últim gol de l’Olot en el campionat de lliga
L’equip genera joc, ocasions, té moltes alternatives i està convençut que aviat arribaran els gols
Marc Mas
davanter de l’Olot

Contra el Vila-real B, vuit precedents i cap triomf olotí

L’Olot s’ha enfrontat al filial groguet en cada una de les quatre temporades anteriors en què ha competit a segona B i enguany no serà cap excepció. El Vila-real B és una de les bèsties negres dels olotins, i és que en els vuit precedents entre els dos equips no hi ha hagut mai cap victòria dels de la Garrotxa. En total, l’Olot ha empatat cinc partits contra un dels habituals candidats a l’ascens –un al Miniestadi de la ciutat esportiva del Vila-real i els altres quatre precedents al municipal– i ha perdut la resta dels tres partits, tots al camp del conjunt castellonenc. Després de quatre jornades sense vèncer, l’equip dirigit per Raúl Garrido sap que revertir la situació contra el líder serà complicat, però no impossible. “El Vila-real B és un gran equip i haurem d’estar atents als primers minuts. Hem de ser intensos i plantejar el partit amb valentia ja que tenim fe en el triomf”, diu Mas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)