Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Hem d’alimentar l’alegria i l’entusiasme”

El partit d’avui serà el número 50 del Girona a primera divisió. “El club té l’avantatge que manté l’alegria i l’entusiasme, l’energia positiva de tots aquests anys, i ho hem de continuar alimentant. Cada partit és una oportunitat, una festa. Tot el que es viu és encara nou, gairebé un descobriment. I estic encantat de ser el privilegiat de dirigir l’equip en cada moment d’alegria i felicitat”, reflexionava Eusebio Sacristán abans d’un partit que pot deixar l’equip amb un escenari ideal, amb deu punts d’avantatge respecte a la zona de descens, abans del tercer parèntesi de la competició. “Són tres punts molt importants per donar continuïtat al que estem fent en les últimes jornades i per fer un passet més cap a l’objectiu. Volem confirmar les bones sensacions.”

Amb la recuperació d’homes com ara Stuani i Juanpe, l’entrenador del Girona no va voler revelar si els farà entrar directament a l’onze inicial, però va deixar entreveure que li agradaria premiar futbolistes que havien aprofitat l’oportunitat a Mestalla: “Aquestes jornades ens han servit per adonar-nos que tothom està preparat. No és una decisió fàcil, i he de tenir molt en compte què suposa per a cadascú i que entenguin que és la millor decisió per a l’equip. La més justa.” Triï qui triï, el tècnic no es cansa de destacar l’esperit col·lectiu, després que l’equip ha fet la millor sèrie de resultats quan més baixes ha acumulat: “És la demostració que som un equip i que tenim una plantilla molt compensada, amb jugadors que estaven esperant l’oportunitat i l’han aprofitada. És una notícia molt bona”, va comentar Eusebio, que va tornar a parlar de la seva aportació a un equip que ja estava molt definit quan va arribar: “Tinc una idea que desenvolupo fa temps, i faltava definir amb quina proposta la tiraria endavant, posant-hi la meva idea de joc i de futbol. És el que he anat transmetent, i que les coses puguin anar bé dona més seguretat i confiança. Hem de continuar fent passos ferms, amb la confiança i el convenciment que tenim clar cap on anem.”

Eusebio no creu que la improductivitat del Leganés a fora els ajudi gaire: “No és cap avantatge. Vol dir que encara hem d’estar més atents. Si competeixen bé, hem d’estar molt ben preparats, concentrats i intensos per superar-los. És un equip que sempre competeix en els partits i que respectem molt.”

Les limitacions als carrils van per a llarg, pendent de fitxatges, però Eusebio no posa pressió a la direcció esportiva. “La resposta de jugadors com per exemple Valery i Andzouana a Vitòria em fa estar més tranquil. Estem atents al mercat i, si hi ha alguna cosa interessant i hi podem arribar, estem oberts a fer-la, però veure com responen aquests jugadors em fa estar tranquil i il·lusionat amb vista al futur.”

D’UN VALOR ALT

“Són tres punts molt importants per confirmar totes les bones sensacions i fer un passet més”

EL LEGANÉS

“Els seus resultats a fora no són cap avantatge. Hem d’estar preparats, concentrats i intensos”

ELS CARRILERS

“Estem atents al mercat, però la resposta de Valery i Andzouana em fa estar tranquil. Tenim recursos”

50 PARTITS EN L’ELIT

“Tot el que es viu és nou, gairebé un descobriment. Estic encantat de viure aquesta energia positiva”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)