2a divisió FEF

El viatge de les oportunitats

Il·lusionats. El Peralada visita el camp de l’Atlètic Llevant (17 h) mentalitzat per fer-se fort en defensa i ampliar la inèrcia positiva amb la segona victòria consecutiva a domicili

Fa quinze dies el Peralada va tornar de Terol amb el primer gran somriure de la temporada i avui aspira a fer el mateix del camp de l’Atlètic Llevant (17 h). Els xampanyers volen sobretot puntuar per donar continuïtat als últims dos partits, en què han sumat quatre punts, però l’objectiu, com sempre, és tornar amb el botí sencer de la victòria. “Hem tingut dues setmanes complicades per la falta d’efectius, però aquesta ha estat millor i el 4 de 6 ens ha donat tranquil·litat, i sabem que això és molt llarg i si anem puntuant no perdrem el tren. L’últim viatge a Terol va ser una bona notícia i ara tenim les mateixes sensacions, sabent que serà un partit difícil però que si fem les coses bé tindrem el nostre moment”, valora el tècnic del Peralada, Chicho Pèlach.

Amb el triomf a Aragó com a referència el Peralada té molt clar que mantenir la porteria a zero al camp de l’Atlètic Llevant serà clau per aspirar a la victòria contra un filial en una bona dinàmica tot i perdre contra el Sabadell en l’última jornada. “Serà un partit alegre contra un equip similar a l’Espanyol B, que acumula molt temps junt. La classificació en què es troba no és casualitat, i és que tenen molt dinamisme a dalt, les idees clares i molt de talent. Hem de buscar la solidesa defensiva per treure un bon resultat i per això els últims dies estem edificant l’equip des de darrere amb l’objectiu de no encaixar gols tot i les baixes en defensa que tenim ara mateix”, analitza el tècnic gironí.

Les lesions, un malson

A banda de Valery, que estarà a Montilivi convocat amb el primer equip, i d’Álamo, amb problemes físics des de l’inici de curs, Chicho tindrà tres baixes de pes per lesions força preocupants. I és que Nahuel Ferraresi, que dimecres es va fer un edema ossi que el tindrà apartat dels terrenys de joc uns dies, s’afegeix als lesionats anteriorment Paik i Santi Bueno. El coreà es va lesionar al genoll contra el Cornellà i estarà com a mínim un mes de baixa, i l’uruguaià ha tingut problemes durant la recuperació de la lesió als isquiotibials i també haurà d’estar al dic sec durant un mes més.

És un equip amb dinamisme a dalt i molt de talent. Hem de buscar la solidesa defensiva
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
El viatge a Terol va ser una bona notícia i tenim les mateixes sensacions, sabent que serà difícil però que si fem les coses bé tindrem possibilitats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)