Reus

Exigència creixent

Reus. L’equip roig-i-negre i les seves circumstàncies visiten el camp del Cadis, que no va començar bé la lliga però que ja mostra el nivell de les últimes temporades, directe i efectiu

El Reus sobreviu a la corda fluixa gràcies a un bon començament de lliga, però la sensació és que el campionat se li farà llarg si no hi ha solucions als problemes econòmics. Ho notarà, sobretot, quan topi amb equips en creixement, com ara el Cadis, rival dels roig-i-negres avui al Carranza. És quan notarà que l’exigència creix, quan tindrà més feina a demostrar que pot continuar competint.

I és que el Cadis va començar adormit, però ja recorda l’equip directe i efectiu, perillós i intens, de les dues últimes temporades, sobretot després d’unes dues últimes setmanes molt profitoses, amb victòries a la lliga contra el Lugo i l’Elx, i contra l’Espanyol en la copa. L’Elx es va endur cinc gols dels andalusos en una “exhibició” segons Xavi Bartolo, que considera que estan avisats del potencial del Cadis i que l’hauran de contrarestar tenint la pilota, sent protagonistes.

Bartolo repetirà l’esquema de cinc defenses de les últimes jornades, ja que assegura que el seu equip ha millorat defensivament, que és el que buscava. Una altra història és en atac, on continua trobant a faltar més efectivitat. El tècnic de Bellvís té una baixa sensible, la del sancionat Gus Ledes, un dels jugadors clau del seu esquema des del mig centre. En principi Mario Ortoz ocuparà la seva posició i Carbonell retornarà a l’onze inicial. A part d’això, i encara sense Mikel Villanueva, no es preveuen canvis respecte a l’equip que el cap de setmana passat va empatar sense gols contra el Lugo.

LA PRÈVIA

El Cadis es va exhibir contra l’Elx, estem avisats. Ho hem de contrarestar tenint la pilota
Xavi Bartolo
entrenador del reus
El Reus treu més punts a fora que al seu camp i intentarà que el partit se’ns faci molt pesat
Álvaro Cervera
entrenador del cadis

Lekic, en el millor moment

L’únic jugador dels que no va poder inscriure el Reus que va abandonar el club roig-i-negre és Dejan Lekic, que va fitxar pel Cadis en l’últim dia del mercat d’estiu. El davanter serbi arriba al duel contra el seu exequip en un bon moment, ja que ha marcat en els dos últims partits, en la lliga contra l’Elx i en la copa contra l’Espanyol. “Al principi em va costar agafar el ritme, però va ser un sobreesforç que agraeixo, ja que ara estic en el bon camí, millor físicament”, afirma Lekic, que considera el Reus un equip competitiu, dur, que defensa amb ordre. “Hem d’imposar el ritme d’entrada i marcar aviat”, afirma el serbi, que ha participat en sis partits de lliga, dos com a titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)