2a divisió FEF

El Sabadell no pot resistir

2a divisió B. Els de Seligrat tenen a tocar el triomf després d’avançar-se en el minut 57, però acaben cedint un empat amb deu jugadors

v. mestalla 1 sabadell 1

VALÈNCIA MESTALLA:Bernad, Molina, Centelles, Javi Jiménez, Hugo Guillamón, Miki Muñoz, Álex Blanco, Racic, Navarro, Kang In i Sito.SABADELL:Roberto, Ozkoidi, Óscar Rubio, Coch, Ángel, Delmonte, Querol (Adri Cuevas, 71’), Capó, Domínguez (Sanchon, 67’), Gato i Arturo (Valentín, 83’).GOLS:0-1 (57’) Capó. 1-1 (62’) Javi Jiménez.ÀRBITRE:Martínez Montalbán.T.G.:Al local Miki Muñoz.T.V.:Al visitant Óscar Rubio, per doble groga (83’).PÚBLIC:Uns 800 espectadors a l’Antonio Puchades.

El Sabadell haurà d’esperar per fer el seu assalt a la quarta posició. De moment, però, aquest fet no preocupa a Toni Seligrat, que ja encadena sis jornades sense perdre i que, ahir, va aconseguir un punt valuós contra el València Mestalla. Tot i això, els arlequinats no van acabar del tot contents l’enfrontament, ja que van ser ells que es van avançar i no van poder administrar l’avantatge.

En el primer temps, hi va haver ben poques ocasions. El Sabadell en va cedir una, fruit d’una mala sortida de Roberto, però Delmonte, sobre la línia, va evitar el gol. A partir d’aquí, i molt especialment en la segona part, el porter local va fer acte de presència amb algunes aturades de mèrit, tot i que no va poder intervenir en la centrada d’Antonio i posterior rematada a gol de Capó. L’alegria del Sabadell va durar cinc minuts, ja que Javi Jiménez, en un córner, va posar un empat que ja no es va moure tot i l’expulsió d’Óscar Rubio.