Girona

Stuani no viatja amb l’Uruguai per fer net de la seva lesió

Desconvocat. El davanter del Girona es va ressentir de les molèsties que l’han tingut de baixa les últimes setmanes i finalment no participarà en els dos partits que jugarà l’Uruguai

Cristhian Stuani no ha girat rodó en l’aspecte físic des que va disputar dos compromisos internacionals amb l’Uruguai al Japó a principis d’octubre. De tornada a Montilivi, el màxim golejador dels gironins va alertar que alguna cosa no anava del tot bé i, sense estar al cent per cent, a Anoeta ja no va ser titular però va participar en els últims vint minuts de l’enfrontament. En la prèvia del duel contra el Rayo, el tècnic Eusebio Sacristán va confirmar la lesió de l’uruguaià, un contratemps que ha provocat que es perdi dos partits de lliga i un de copa.

Dissabte Stuani va tornar a trepitjar el verd i a ser titular. Tot i que va lluitar amb els defenses com sempre, també és cert que li va costar més entrar en joc que abans de l’aturada per lesió i se li va notar la falta de rodatge i la baixada de forma física provocada per la situació de les últimes setmanes. Malgrat aquest escenari, Eusebio el va mantenir durant els 90 minuts en el terreny de joc i sembla que l’esforç li ha passat factura.

Ahir, la federació uruguaiana de futbol, en primer lloc, i el Girona, minuts després i amb algun detall més, van anunciar que finalment l’atacant del Girona no abandonarà les instal·lacions de Montilivi per incorporar-se a la seva selecció. En concret, el comunicat del Girona indica que el futbolista es va ressentir de la lesió que tenia i que les proves mèdiques mostren un edema intramuscular en la zona miofascial de l’adductor llarg dret, compatible amb una sobrecàrrega muscular. Tot i acabar de sortir d’una lesió, però, Òscar Tabarez comptava amb el de Tala per disputar els dos partits amistosos que afronta l’Uruguai: el primer, divendres que ve a l’Emirates Stadium de Londres contra el Brasil, i el segon, el dimarts 20 de novembre a París contra França.

Tancar el cercle

Els serveis mèdics del Girona i del combinat uruguaià, doncs, han cregut oportú que Stuani aprofiti les dues setmanes sense competició de clubs per fer net d’unes molèsties que van començar amb el llarg viatge al Japó per jugar amb la celeste. Tot i que ara la distància amb el lloc a on juga l’Uruguai és molt més curta i no hi ha l’handicap del canvi d’horari, el club gironí podrà controlar molt més l’evolució del futbolista i aquest podrà centrar tot el seu temps en la recuperació a les instal·lacions de La Vinya o Montilivi sense que els viatges o altres factors el perjudiquin.

LA RECAIGUDA

Cristhian Stuani té un edema intramuscular en la zona miofascial de l’adductor dret

EL PARÈNTESI

Va tornar amb molèsties de la selecció i no ha fet net després de quatre setmanes

DUELS LLAMINERS

Stuani es perd un partit contra el Brasil a Londres i un altre contra França a París
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)