2a divisió FEF

El Cornellà agafa aire amb una victòria valuosa

2a divisió B. Una gran sortida del conjunt verd atorga el triomf a l’equip de Xavi Calm, que torna a vèncer després de vuit jornades

cornellà 2 conquense 1

CORNELLÀ:Ramon, Pere, Ignasi, Manu Torres, Borja, Fall, Eloy Gila (Juan, 90’), Pep Caballé, Carlos Esteve (Jaume, 77’), Agus Medina i Gaspar (Goldar, 66’).CONQUENSE:Marqueta, Óscar, Oriol Rey, Parera, Joan Vega, Fran Simón, Jorge, Lozano (Agi, 68’), Jairo, David R. (Adhibe, 85’) i Gerica (Pelaez, 53’).GOLS:1-0 (9’) Carlos Esteve. 2-0 (20’) Gaspar. 2-1 (90’) Adhibe.ÀRBITRE:Barrera Santana.T.G.:Als locals Fall i Carlos Esteve, i als visitants Joan Vega, Oriol Rey, Jorge i Jairo.

El Cornellà va aconseguir un triomf balsàmic a casa contra el Conquense per allunyar-se de la part baixa de la taula. El conjunt verd feia vuit jornades que no aconseguia la victòria i, ahir, va tornar al camí del triomf gràcies a dues dianes matineres.

Els verds necessitaven un triomf com el d’ahir per espantar els fantasmes i van sortir endollats. Els primers compassos del partit encara van ser igualats, però la diana de Carlos Esteve en el minut 9 va decantar l’enfrontament. El punta va rematar amb el cap una centrada per la banda que va anar directa al fons de la xarxa. A partir d’aquí, no va haver-hi color. El Cornellà va aconseguir el control del partit i va tenir més aproximacions a l’àrea defensada per Marqueta. Manu Torres, cinc minuts després de la diana, va estar a punt de fer el segon en una centrada de Gaspar. Però va ser Eloy Gila qui va assistir l’atacant del Cornellà poc després perquè fes el segon amb un potent xut. En tot el primer temps no va haver-hi notícies de l’equip rival, que amb prou feines es va apropar a l’àrea local.

El segon temps va transcórrer sota control del Cornellà, que va continuar dominant. Un xut ras de Pep Caballé i un lliure directe d’Ignasi van ser les ocasions més destacades després de la represa, juntament amb una gran oportunitat d’Eloy Gila. El gol dels visitants, en el temps afegit, va quedar en anècdota perquè el Conquense no va tenir opcions d’empatar.

ELS VESTIDORS

Les últimes setmanes estem sent més directes i arribant més a l’àrea del rival
Xavi Calm
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)