1a femenina

Sense marge d’error

1a divisió femenina. El Barça rep l’Atlético amb la necessitat de guanyar per apropar-se al lideratge; un triomf visitant obriria un forat de set punts

Guanyar o guanyar. No li queda cap altra opció al Barça, que afronta el transcendental duel contra l’Atlético sense marge de maniobra. Els dos empats sense gols contra el Llevant i el València, la darrera jornada, obliguen el conjunt blaugrana a guanyar si vol tornar a entrar en la lluita pel lideratge: el triomf del conjunt madrileny, per la seva banda, obriria un forat de set punts que deixaria el campionat molt favorable per a l’Atlético.

“Evidentment és un partit important perquè juguem contra el líder, però no és una final. Set punts serien una distància gran, però nosaltres només pensem a guanyar els tres punts”, va manifestar el preparador blaugrana, Fran Sánchez, que va voler treure transcendència a l’enfrontament. Tot i això, sembla evident que el partit té una importància capital, i més tenint en compte els darrers precedents. El Barça fa quatre anys que no guanya en lliga el seu gran rival en el panorama estatal –cinc empats i dues victòries de les colchoneras–, en un duel que sovint ha tingut incidència directa en el resultat final del campionat. De fet, el Barça no ha aixecat el trofeu en aquests tres darrers cursos. “Tots els partits valen tres punts, però és el clàssic de la lliga femenina i segur que serà un partit molt bonic. Nosaltres sortirem a totes”, va anunciar la migcampista Vicky Losada, que seguint en la línia del seu tècnic també va optar per treure importància al duel: “Tots els partits són finals però després d’aquest no s’acabarà el món, perquè encara quedaran 21 jornades.”

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec

Poc marge per preparar el duel

Per tercera ocasió consecutiva –l’any passat va coincidir tant en el partit de la primera volta com el de la segona–, el Barça-Atlético es jugarà just després de l’aturada de seleccions. Aquest fet deixa els dos equips amb més internacionals de la lliga amb molt pocs dies per preparar el duel i amb les jugadores molt fatigades després d’unes setmanes molt atapeïdes. “Fa un mes que disputem partits entre setmana i només les que s’han quedat aquí han pogut descansar una mica. Aquest ritme és perjudicial per a les jugadores”, va dir el tècnic, Fran Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)