2a divisió FEF

A casa, una empenta més

La segona. L’Olot rep un Castelló que encara no ha guanyat després de dotze jornades amb l’objectiu de fer encara millor la victòria a Vila-real i encadenar dos triomfs per primer cop

Encadenar dues victòries permet agafar oxigen a qualsevol i en aquest punt de la temporada amb una lliga tan igualada fer un salt de qualitat i posar al darrere una pila d’equips que hauran de remar molt per avançar-te. Aquesta és la premissa en la qual treballa la plantilla de l’Olot, que rep el Castelló al municipal (16.30 h), en un partit que pot semblar fàcil ja que el rival encara no ha guanyat cap enfrontament en dotze jornades, però que per la magnitud del club contrincant i de la seva plantilla segur que serà d’allò més complicat. “No conec les situacions internes del Castelló però sí que puc dir que té una plantilla de molt nivell. Han fet molts canvis respecte al curs passat, té uns grans jugadors i una afició excel·lent amb gairebé 14.000 socis. És una entitat molt gran i segur que serà molt complicat superar-los”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que respecte al moment del seu equip explica: “Els resultats positius donen confiança i reforcen una idea de treball, un col·lectiu, un club. És bonic guanyar per tot, però això t’obliga a guanyar més, ja que vols l’objectiu i no vols parar. Hem d’agafar la regularitat que aporta guanyar dos partits de manera consecutiva.”

L’Olot intentarà aconseguir un segon triomf consecutiu per primera vegada aquest curs i, de retruc, tornar a vèncer com a local –només ha guanyat un matx, el 7 d’octubre contra el Badalona (4-0)–. “L’any passat vam tenir una regularitat molt gran a casa i no hi vam perdre mai. Hem de retornar a aquestes sensacions, i és que, exceptuant el duel contra el Mestalla, en els altres partits no hem merescut perdre”, diu el valencià, que no creu en partits trampa. “Per mi és el més complicat de la temporada. Ho tenim molt clar i així ho hem transmès al grup. Sabem que tenen una plantilla enorme, fantàstica i de molta qualitat. Quan un ja sap el que ve i la dificultat que comporta, confiar-te ja no t’entra al cap”, sentencia el tècnic, que tindrà tota la plantilla disponible per al matx, incloent-hi els tocats Jose i Jaume Pol.

LA PRÈVIA

Els resultats positius reforcen una idea de treball. Hem d’agafar la regularitat que aporta guanyar dos partits de manera consecutiva
Per mi és el més complicat de la temporada. Ho tenim clar i així ho hem transmès al grup
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)