2a divisió FEF

Iniciativa blaugrana

2a divisió B. El Barça B aprofita el domini per situar-se 2-0 en el 56’ contra un Cornellà que reacciona tard i no pot evitar la derrota

BARÇA B 2 CORNELLÀ 1

BARÇA B:Iñaki Peña, Wague, Araujo, Chumi, Miranda, Oriol Busquets, Carles Pérez (Cuenca, 93’), Monchu, Abel Ruiz (Mujica, 82’), Aleñá i Collado (Riqui Puig, 75’).CORNELLÀ:Ramón, Pere, Ignasi, Manu (Ricard, 45’), Borja, Fall, Eloy, Pep Caballé (Monterde, 82’), Carlos Esteve, Agus i Héctor Camps (Jaume, 68’).GOLS:1-0 (34’) Carles Pérez. 2-0 (56’) Abel Ruiz. 2-1 (68’) Pere, de penal.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:Als locals Collado, Miranda i Aleñá, i als visitants Carlos Esteve, Ignasi i Agus.PÚBLIC:1.541 espectadors.

El Barça B va derrotar el Cornellà perquè va aprofitar la fase de més domini amb dos gols i perquè el Cornellà va reaccionar tard i només va poder fer patir una mica el filial blaugrana en els últims minuts. El Barça B trenca una ratxa de quatre partits sense guanyar, mentre que el Cornellà torna a la dinàmica d’ensopegades prèvia a la victòria del cap de setmana passat.

La pressió alta i la qualitat van permetre al Barça B controlar el partit des de l’inici i disposar de les primeres ocasions per marcar, sobretot dues d’Abel Ruiz. Per part del Cornellà, només Fall va estar a prop de marcar. Els locals van traduir la superioritat en gol gràcies a Carles Pérez en un córner.

Després del descans, el 2-0, obra d’Abel Ruiz després d’una centrada de Carles Pérez, va posar les coses difícils al Cornellà, que va millorar i va marcar de penal, però que no va poder generar prou joc ofensiu per endur-se algun botí del Miniestadi.