Un matí per a la història

D’escàndol. L’Hospi protagonitza contra un Martinenc completament desdibuixat la màxima golejada des de la seva fundació, en un partit en què va sobresortir Salinas, autor de sis dianes

l’Hospitalet 11 martinenc 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Dani Fernández, Rodri, Diego, Eudald, Javi Lara (Sala, 62’), Cristian Gómez, Bruno (Christian Alfonso, 50’), Ton Ripoll (David Jiménez, 57’), Miquel Ripoll i Salinas.MARTINENC:Juanmi, Peque, Mario, Ramon Suárez, David López, Édgar, Sosa (Kilian, 26’), Marçal, Rovira, Kamal i Roland Garrós (Javi Sánchez, 46’).GOLS:1-0 (10’) Miquel Ripoll. 2-0 (13’) Rodri, de penal. 3-0 (21’) Miquel Ripoll. 4-0 (27’) Salinas. 5-0 (29’) Ton Ripoll. 6-0 (41’) Salinas. 7-0 (47’) Salinas. 8-0 (58’) Salinas. 9-0 (68’) Salinas. 10-0 (81’) David Jiménez, de penal. 11-0 (87’) Salinas.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:al local Ton Ripoll; i als visitants Ramon Suárez, David López i Kamal.T.V.:al visitant Mario (13’), directa.PÚBLIC:uns 250 espectadors.

Després de dues derrotes consecutives, l’Hospitalet va recuperar el somriure amb la victòria més àmplia en els seus 61 anys d’història, a costa d’un Martinenc que va oferir una imatge molt allunyada del mínim necessari per competir a tercera divisió. Des dels primers compassos, l’Hospi es va fer amo i senyor del partit i, en el minut 10, Miquel Ripoll obria la llauna amb un xut creuat. Tres minuts després, un penal comès per Mario deixava el Martinenc amb deu homes; Rodri enganyava Juanmi, transformava el llançament i dibuixava el camí d’una golejada històrica. Abans del descans, els riberencs encara van marcar quatre gols més, per mitjà de Miquel Ripoll, a assistència de Salinas (21’); de Ton Ripoll, que resolia picant la pilota per sobre de Juanmi (29’), i de Manuel Salinas, que anotava el quart i el sisè del matí (27’ i 41’): el primer, aprofitant un mal refús del porter després d’un xut de Javi Lara, i el segon, rematant a plaer una bona assistència de Ton Ripoll.

Després de la represa, lluny d’aixecar el peu, l’Hospi va fer sang de les inseguretats del conjunt de Manel Moya i va continuar acumulant dianes. Salinas va augmentar el seu compte golejador amb tres gols consecutius: el primer, a passada de Ton Ripoll (47’), i els altres dos, amb Miquel Ripoll com a assistent (58’ i 68’). Tot i el 9-0 en el marcador, l’Hospi no es va aturar i, amb els del Guinardó demanant l’hora, un segon penal, en aquest cas transformat per David Jiménez, situava el doble dígit al marcador local (81’). Tres minuts abans del final, Salinas encara va tenir temps d’arrodonir la seva actuació amb un gol inversemblant, des de terra, i va situar el definitiu 11-0, que permet que l’Hospi torni a les places de play-off d’ascens i deixa el Martinenc en una situació alarmant que transcendeix la mala ratxa de resultats i la posició en la classificació, ja a 8 punts de la salvació.

Volia que l’equip recuperés sensacions i crec que ha estat així. Els jugadors han anat a mort
Xavi Molist
ENTRENADOR DE L’HOSPITALET
Aquest és un resultat molt dur. S’han vist totes les mancances que té l’equip
Manel Moya
entrenador del martinenc

Fins ara, la màxima golejada era un 10-0

L’11-0 que l’Hospi va aconseguir ahir s’ha convertit en la màxima golejada en la història del club en partit oficial. Fins ara, el triomf més ampli datava del 2 d’octubre del 1960, amb Mario Anchisi com a tècnic, quan els riberencs es van desfer de la Cava per 10-0 a tercera divisió. D’altra banda, l’Hospitalet va aconseguir fer onze gols en un partit per segona vegada en 61 anys d’història; el primer cop va ser el dia de Sant Jordi del 1972, quan l’equip jugava a primera regional i va derrotar el Seat per 11-2, amb Monfort a la banqueta.