1a femenina

La més viva en un gol clau

1a divisió femenina. Aitana Bonmatí va aprofitar la badada de les rivals per iniciar el camí de la remuntada contra l’Atlético

Minut 66. L’Atlético domina 0-1 i té el partit contra el Barça, el que li donaria mitja lliga en cas de victòria, controlat. La portera visitant, Lola Gallardo, es relaxa perquè veu una companya a terra i es queda a mitges entre tirar la pilota a fora i fer una passada a Menayo, que també bada. Enmig de la confusió apareix Aitana Bonmatí, que recupera la pilota i sorprèn la portera, descol·locada, amb una vaselina precisa. És l’empat del Barça, que creix amb el gol, acaba guanyant i se situa a un punt de l’Atlético.

“No sabia que hi havia una jugadora a terra. A més, mai no tirem la pilota a fora i ho advertim abans”, va dir Aitana després del duel de diumenge. El seu tècnic, Fran Sánchez, justifica la decisió: “No llancem la pilota a fora perquè sovint és una acció de fair-play que es converteix en el contrari si la jugadora s’ha deixat caure. Si cal aturar el joc, ja ho fa l’àrbitre.” De fet, el tècnic rival, José Luis Sánchez Vera, entén l’actuació d’Aitana. “Ha fet el que havia de fer”, va admetre.

LES REACCIONS

No sabia que hi havia una jugadora a terra. A més, mai no tirem la pilota a fora i ho advertim abans
Aitana Bonmatí
JUGADORA DEL BARÇA
És la picardia del futbol. Què li he de dir? Que molt bé per ella, ha fet el que havia de fer
José Luis Sánchez Vera
entrenador de l’atlético
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)