3a divisió FEF

El protagonista de la jornada

Salinas (l’Hospitalet)

Per perdre el compte

Salinas va ser el gran protagonista de la golejada històrica de l’Hospitalet contra el Martinenc (11-0) amb sis dianes

“És una gran satisfacció i s’ha de disfrutar, perquè no crec que això em torni a passar”, diu el davanter

“Espero continuar aportant gols i ajudar l’equip. Ara no hem de perdre pistonada”

Un rere l’altre. Els gols no van deixar de caure. L’1-0, el 2-0, el 3-0... Així, fins a l’11-0. L’Hospitalet va protagonitzar diumenge contra el Martinenc la golejada més àmplia dels seus 61 anys d’història i va esvair per decret els dubtes que havia generat l’equip les darreres jornades. Quan es produeix un resultat tan escandalós com aquest –feia més de mig segle que al grup català ningú no guanyava per més de deu gols de diferència– hi sol haver algun futbolista, normalment un davanter, que surt del camp amb un somriure d’orella a orella. És el cas de Manuel Salinas, que tenia un parell de dianes en el seu full de serveis i, contra el Martinenc, va afartar-se de celebrar gols. En va marcar sis. Com és normal, en les últimes hores, al seu mòbil no han parat d’arribar missatges de felicitació. Ha estat un cap de setmana especial. “La veritat és que es posa molt bé marcar tants gols, és una cosa que no passa cada dia i s’ha de gaudir, perquè m’ha passat un cop i no crec que torni a succeir”, explica el davanter andalús de 28 anys, que mai havia viscut un matí com el de diumenge: “Fins ara el meu millor registre són cinc gols que vaig fer quan jugava a la Peña Deportiva.” Salinas, en tot cas, diu que el fet de tenir una actuació tan inspirada “és anecdòtic” i se centra a ajudar el bloc: “Vull seguir sumant gols al meu compte i també al de l’equip, però diumenge ja ha passat i ara treballem centrats en el partit del cap de setmana que ve.”

La fita amb què l’Hospitalet visitarà Figueres, precisament, serà enllaçar un segon triomf que l’afermi en la zona d’ascens, ja que l’equip és quart. I és que l’objectiu d’aquesta temporada és clar: tornar a segona B. El vestidor n’és conscient, tot i que és conscient també que la batalla serà aferrissada. “Sobre el paper som una de les millors plantilles del grup, però també hi ha altres equips molt complets, que fan que la categoria sigui molt dura”, diu el davanter, que hi afegeix: “No crec que es decideixi el campió fins a les darreres jornades. Nosaltres el que hem de fer és no perdre pistonada i seguir en la bona línia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)