Vitamines des del córner

3a divisió. El Llagostera lliga el triomf en la primera part amb dos gols d’estratègia en un enfrontament en què va acabar demanant l’hora

Llagostera 3 Castelldefels 2

LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Amantini, Lucas Viale (Toni Cunill, 45’), Bigas, Maik, Yeray, Moussa (Crespo, 81’), Erik Jiménez (Marc Medina, 64’), Gil Muntadas i Sascha.CASTELLDEFELS:Manu, Rubi, Sergi Pérez, Alegre, Joel, Guica (Gibert, 58’), Pedro (Santi Triguero, 73’), Bermu, Aumatell, Èric (Kike, 86’) i Cano.GOLS:1-0 (29’) Sascha. 2-0 (33’) Aimar. 3-0 (58’) Sascha. 3-1 (62’) Aumatell. 3-2 (65’) Aumatell.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Aimar del Llagostera.PÚBLIC:200 espectadors. Els jugadors del Llagostera van sortir al camp amb una samarreta de suport al seu company lesionat Jordi Maymí.

El Llagostera va posar punt final al petit sotrac de resultats de les últimes setmanes que, amb permís de la jornada de descans, havia provocat que els del Gironès encadenessin tres partits sense guanyar –només dos empats–. La tornada a casa contra el Castelldefels, doncs, va ser revitalitzant però no gens fàcil. I és que els d’Oriol Alsina van patir fins a marcar el primer gol contra un rival que va signar uns primers 45 minuts més que acceptables, i quan semblava tot decidit amb el 3-0 favorable als locals, dos gols de l’exllagosterenc Aumatell van tornar a donar vida al conjunt mariner.

L’arrencada del Llagostera no va ser bona i en els primers minuts del duel, l’equip gironí ho va passar malament contra un bon Castelldefels que va tenir a tocar el primer gol. Guica ja va fer lluir-se Marcos amb un xut des de la frontal (4’), i tot seguit, Cano, va enviar l’esfèrica al travesser amb una rematada acrobàtica (6’). Superat l’ensurt inicial, la sala de màquines llagosterenca –ahir formada per Maik i Yeray en absència de Pol Gómez i Pitu–, va començar a carburar sobretot en defensa passat el minut 20. Això va donar confiança a la resta de l’equip, que també va créixer en atac. I arribats a aquest punt, va aparèixer l’estratègia: en el primer córner per als locals, Sascha va rematar amb el cap i va fer pujar l’1-0 (29’), i en el segon, Aimar (33’) va endreçar el servei de cantonada al fons de la porteria. En el descans, doncs, un 2-0 més que balsàmic en el marcador.

El rival, massa viu

El Llagostera semblava posar el llaç a la victòria amb el tercer gol fruit d’una gran triangulació en el minut 58, però el Castelldefels es va reactivar per mitjà d’Aumatell: amb un xut de falta va sorprendre Marcos després de tocar la barrera (62’), i tres minuts després, el manlleuenc es va fer lloc entre els defenses per marcar el 3-2 amb un xut creuat. L’equip groc va tenir oportunitats i va merèixer l’empat, però finalment el Llagostera va poder celebrar el triomf.

Estàvem fent un bon partit però no l’hem sabut tancar. La victòria és justa contra un rival que ens ha posat les coses molt difícils
En els córners som forts i s’ha vist; és una arma que ens dona la vida en molts enfrontaments