3a divisió FEF

L’Europa reacciona tard

Del 3-0 al 3-2. El Cerdanyola va dominar fins a l’expulsió d’Escabrós

CERDANYOLA 3 EUROPA 2

CERDANYOLA:Briones, Pitu, Uri Escabrós, David López, Dani Martí, Rubén, Albert López, Òscar Garcia (Tobella, 80’), Carlos Cano (Édgar Tejada, 80’), Javi López i Ángel de la Torre (Roger, 66’).EUROPA:Marc Prego, Xavi Liébanas, Castell, Guillén, Gabi, Xavi Camps (Varona, 54’), Soto (Eloi, 54’), Josa, Eric (Jordi Martínez, 65’), Alfons Serra i Fode.GOLS:1-0 (39’) Cano. 2-0 (50’) Cano. 3-0 (70’) Cano, de penal. 3-1 (72’) Alfons, de penal. 3-2 (89’) Gabi.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:als locals Pitu, David López, Albert López i Édgar; i als visitants Castell i Gabi.T.V.:doble groga al local Escabrós (76’).

Un hat-trick de Carlos Cano va donar els tres punts al Cerdanyola en un partit en què l’Europa va reaccionar tard. I és que amb 3-0 en el marcador, un penal que va suposar la segona groga d’Escabrós va donar ales al conjunts escapulat, que es va quedar, però, amb la mel a la boca.

En un primer temps força ensopit i disputat, Òscar Garcia i Xavi Camps ho van provar des de fora l’àrea, fins que en el tram final els locals van aconseguir el control i Carlos Cano va inaugurar el marcador rematant una centrada de David López. Després de la represa, en una altra centrada lateral, Cano va tornar a perforar la porteria visitant només de començar i en el minut 70 el mateix davanter va deixar el partit pràcticament sentenciat transformant un penal. Però precisament una altra pena màxima, que va suposar l’expulsió d’Escabrós, va tornar l’Europa al partit. Alfons la va encertar des dels 11 metres i, amb els visitants abocats a l’atac, Gabi va fer el 3-2, que va arribar, però, ja massa tard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)