Territorial

El Lloret té la recepta

1a catalana. El conjunt lloretenc rep dissabte el Girona C, el líder i favorit del grup 1, en el duel gironí. Els de la Selva ja saben què és superar el primer classificat, són els únics que han derrotat el Vilassar

Demà passat serà dia de derbi gironí en el grup 1 de la primera catalana. El Lloret i el Girona C es veuran les cares al municipal de la ciutat selvatana, en un duel en què els lloretencs reptaran el filial gironí, líder del campionat i principal candidat a aconseguir el títol. Els números parlen per si sols: 35 punts sumats de 42 de disputats, només una derrota en 14 jornades, màxim golejador amb 34 gols a favor i segon amb menys gols encaixats, amb 10. “És l’equip top de la categoria i té moltes virtuts. Són un bloc molt sòlid en tot el conjunt, amb experiència i amb recursos ofensius”, explica Albert Batllosera, l’entrenador del Lloret, sisè, amb 14 punts menys que els blanc-i-vermells. Tot i això, els lloretencs s’entreveuen com un rival complicat per al líder, i és que ja saben el que és derrotar el primer classificat, van guanyar fa dues jornades el Vilassar, equip al qual han estat els únics capaços de vèncer. “Això ens ha de donar el punt aquest de creure-hi. Intentarem dominar el partit; si aconseguim tenir al màxim de temps la pilota, els podem fer mal. Anirem a competir”, indica el tècnic.

Per al duel, però, els locals tenen baixes: Marc Vilà –tercer màxim artiller de la lliga amb vuit gols– i Edu Poderoso –sancionat– i Peke –lesionat–, a més de la del mateix Batllosera –també sancionat–, que no podrà seguir el matx des de la banqueta. “Aquesta és la menys important. Llibertat absoluta i confiança en l’Òscar [Òscar Prieto, el segon entrenador], amb qui està sempre tot consensuat. Jo em buscaré un bon lloc per poder veure tranquil el partit i analitzar-lo bé”, diu el preparador.

EL PROTAGONISTA

El Girona és l’equip ‘top’ de la categoria i té moltes virtuts. Intentarem dominar; si aconseguim tenir la pilota, els podem fer mal
Haver guanyat el Vilassar fa dues jornades ens ha de donar el punt aquest de creure-hi
Albert Batllosera
ENTRENADOR DEL LLORET
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)