2a divisió FEF

El primer de dos duels clau

2a divisió B. L’Olot rep l’Eixea en la primera batalla de les dues que ha d’afrontar de manera consecutiva a casa abans de tancar l’any. Intentar sumar punts i distanciar-se de baix, l’objectiu

L’Olot afronta contra l’Eixea (16.30 h), el primer dels dos duels consecutius que jugarà al municipal abans no acabi l’any 2018. Amb la màxima ambició de sumar sis punts que li permetin fer un salt en la taula, l’equip dirigit per Raúl Garrido vol millorar els resultats davant la seva afició –un sol triomf– i ampliar de passada el marge respecte al descens directe. “Només hem de pensar en l’Eixea. L’equip ha de fer el joc que està acostumat a desenvolupar i aprofitar les ocasions que tingui per fer gol. Només així tindrem més opcions de triomf i després pensarem amb el Terol”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que intenta no fer elucubracions ni matemàtiques respecte als dos duels vitals abans d’acabar l’any: “Per mi és fantàstic jugar a casa. Si ho haig de triar ho tinc clar, i és que l’equip s’hi troba a gust tot i no aconseguir els resultats desitjats. Tenim clar que hem de ser valents i no pensar més enllà del partit contra l’Eixea” afegeix el tècnic valencià.

L’Eixea, tretzè amb divuit punts, només dos menys que l’Olot, arriba al duel després de vèncer el Castelló (2-0) i empatar al camp de l’Alcoià (0-0): “Està aconseguint bons resultats a casa però a fora li costa una mica més [una sola victòria i només un gol a favor]. De totes maneres, no hem de pensar en els números ja que nosaltres hem guanyat un partit a casa, però hem merescut guanyar-ne més”, diu Garrido, que avisa de la solidesa del rival: “Tenen una idea de joc clara i són molt directes. Compten amb jugadors bons i ràpids al davant i això ho dificulta tot molt. Hem d’estar preparats ja que serà complicat, com tots els partits de la categoria. Cal que apliquem el ritme i el joc que més ens interessi” explica Raúl Garrido, que tindrà de nou tota la plantilla a la seva disposició després que Pedro, amb un trau a la tíbia de dijous passat, i Carles Mas amb molèsties musculars, hagin superat els seus problemes.

LA PRÈVIA

L’Eixea té una idea de joc clara i és un equip molt directe. Tenen jugadors bons i ràpids al davant i això ho dificulta tot molt
L’equip ha de fer el joc a què està acostumat i aprofitar les ocasions que tingui per fer gol
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)