2a divisió FEF

Obligats a guanyar però sense arribar a l’obsessió

2a divisió B. El Peralada rep la visita d’un rival directe, el Castelló (16 h), amb la necessitat d’aconseguir la primera victòria a casa per no enfonsar-se

El Peralada rep aquesta tarda (a les 16 h) la visita del Castelló, que arriba al municipal empatat amb els xampanyers amb 13 punts a la cua de la classificació, però amb una millor diferència de gols que el situa al davant. Tot i que qui perdi quedarà en l’última posició, des de Peralada no es volen obsessionar a aconseguir un bon resultat tant sí com no. “Tots els partits són importants i aquest és un més i no l’hem de tractar de manera especial. Passi el que passi haurem de seguir treballant perquè els partits que vindran també tindran tres punts importants en joc”, valora Chicho, que creu que la línia de l’equip és bona per guanyar per fi el primer partit a casa de la temporada. “Ens trobarem un rival directe i intentarem aconseguir el primer triomf a casa, que ja en tenim moltes ganes. L’equip està motivat i estem en un moment de creixement que fa que la il·lusió segueixi intacta. De totes maneres, no deixa de ser una oportunitat més per guanyar i no li donem més importància que això”, afirma.

Més enllà de no voler obsessionar-se amb el triomf perquè encara quedarà molt camí per recórrer, el cert és que el partit d’avui pot suposar una alenada d’aire fresc en cas de guanyar, però també un cop molt dur en cas de perdre, ja que la salvació s’allunyaria encara més. Un triomf, a més, serviria per deixar molt tocat el Castelló, que dissabte estrenarà el seu tercer tècnic, Óscar Mena. “Un canvi de tècnic sempre activa la plantilla i genera més concentració perquè tothom es vol guanyar el lloc. Ens trobarem un rival dur, molt perillós a pilota aturada i amb jugadors experimentats que poden decidir els partits. Tot i això, ens centrem en la nostra feina i a trobar la fórmula en els partits a casa”, analitza el tècnic gironí.

Una de les bones notícies és que el capità Montes tornarà a jugar després de més d’un mes, però Chicho tindrà les baixes de Soni, sancionat, i de Valery, Suárez i Paik, citats amb el primer equip.

LA PRÈVIA

Tots els partits són importants i aquest no l’hem de tractar de manera especial. Passi el que passi haurem de seguir treballant
Ens trobarem un rival molt perillós a pilota aturada i amb jugadors que poden marcar diferències
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)